| missame a întrebat:

Buna all! am si eu o intrebare.stie cineva daca testele PISA pentru admiterea la liceu consta in cunostintele acumulate in anii de gimnaziu 5-8 sau doar a cunostintelor din clasa a 8-a? pls help me.sadsad

5 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Din cate stiu testele acelea nu conteaza pentru admiterea la liceu...Nu stiu daca sunt eu bine informata...Parca se dau din cunostintele acumulate in clasele 5-8...

| den a răspuns:

Testele PISA nu conteaza la liceu...st niste teste care cica se vor da la mai multe obiecte sa aiba profesorii o constatere sa vada cat stie elevul...despre testele din mai, se da din clasele5-8

| JustMe a răspuns:

Testele se dau din materia 5-8 si sunt parca 25% din nota de admitere la liceu...

| missame explică:

Se apare ca in sfarsit am inteles despre ce este vorba cu admiterea. cele 25% se calculeaza acum intre media celor 2 teste de lb romana si matematica a cunostintelor din cls a8-a -ce intr-adevar se dau in mai- iar abia dl anul se va aplica testul pisa pentru cei ce sunt acum clasa a8-a...am spus asta pentru ca poat emai sunt si alti care dau admiterea anul acesta si nu stiu despre ce este vorba.big grin
anyway. v multumesc pentru rasphappy:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall! da asa este o sa conteze si testul PISA pentru admiterea la liceu in proportye de 25%. Dar mai nasol e ca o sa fie din clasele 5-8. dar oricum nu va fi exagerat de greu pentru ca o sa fie la nivelul fiecarui elev.