Buna, pai nu stiu ce sa cred... el la 22 de ani sa planga dupa o pustoaica de 15 ani... poate ca s-a indragostit de tine baiatul, dar de unde sti, poate ca el se preface doar sa vada reactia ta, fi mai atenta la gesturile lui ca poate doar glumeste cu tine...sau nu... oricum ar fi daca tu nu il placi, ignora-l...
Eu cred ca joaca teatru, la varsta lui isi poate permite sa se joace cu o pustoaica de 15 ani care poate fi foarte usor manipulata.Parerea mea este sa ii spui fratelui tau, daca e prieten cu el cred ca sunt de varste apropiate, si fratele tau va sti ce are de facut.
Saracul, omul chiar te iubeste. Nu e foarte frumos sa ii spui in fata unui om ca nu iti place. Stiu ca trebuie sa fi sincera si sa nu il minti, dar uneori adevarul doare. Incearca sa ii explici frumos. Cheamal la un suc si incearca sa il lamuresti ca nu va potriviti, si ca tie iti plac alte genuri de baieti. Spune-i-o mai pe ocolite nu fi asa directa, daca nu vrei sa ii ranesti sentimentele.
Are 22 de ani? esti sigura ca nu te tachineaza sau "joaca teatru"? incearca sa il intrebi pe fratele tau care este toata faza...si daca te place cu adevarat si il placi si tu...nu vad de ce nu te-ai combina cu el... dar sa nu faci prostia sa te combini cu el de mila...ar fi cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci! bafta...
Poate au pus vreun pariu ... el cu fratele tau, e la moda acum.Pai nu stiu...cred ca s-a indragostit de tine, rar baietii sa planga dupa o fata, mai ales ca intre voi 2 sunt ceva ani si el ar putea fi cu o fata de varsta lui. Eu zic sa fiti amici... poate cine stie...incepi sal placi si tu .
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: