In primul rand, nu poti sa ii ceri sa nu se mai vada asa mult cu varus-o sau prietena acestuia. Daca mi-ar fi spus mie cineva asa ceva eram singura de mult.Sunt alegerile lui, mai ales ca sunt o familie sau chiar daca erau doar prieteni.Nu ii cere sa aleaga intre tine si indiferent despre ce/cine ar fi vorba.
In al doilea rand, fara suparare, distanta dintre voi este destul de mare si dupa ce ai scris mai sus nu cred ca mai este ceva intre voi din partea lui si se foloseste de orice pretext sa te faca sa pari tu vinovata de despartirea asta, adica baiatul de pe facebook.
In concluzie, nu cred ca mai are rost sa te stresezi si sa tot iti bati capu.Asta este doar o parere din afara, dar mai are balta peste.
Nu te distruge cu ginduri urite.In primul rind vorbeste iarasi serios cu iubitul tau. Spune ce ai pe suflet si ca te temi sa nu-l pierzi ca il iubesti tare si spune-i ca daca el te iubeste atunci lasa sa demonstreze, dar nu cum atunci prin indiferenta, el atunci cind erai si tu la party cela el trebuia sa fie alaturi de tine tot timpu ca erau doar persoane necunoscute si a procedat asa.Tu spune-i tot ce ai pe suflet si spune-i ca daca te iubeste lasa sa iti demonstreze dar vezi ca apoi sa nu se supere si ii vei lamuri inca de ceea ca nu ai iesit cu acela.2 cu acela po-ti face asa sa-i spui ca ai prieten si sa-i zici ca acum nu doresti nimic de la nimeni pur si simplu sa te odihnesti, daca cu iubitul tau nimic nu se va primi sa salvezi relatia ta atunci nu ai ce face, gasesteti altul si acel altul poate fi acesta de pe facebook.Nu te ingrijora fii tare lasa ca totul va fi bine. Daca te iubeste cela de la spania si tu tot atunci veti fi impreuna daca nu atunci nu... Sper ca te-am ajutat