Despre iubire pe temele astea: prima dragoste, despartirea, cred ca te iubesc, ma sufoci, imi placi mult, vreau sa fim impreuna, ce mult te iubesc...
Despre ura: esti (?), dispari, nu vreau sa te mai vad, mincinosule, ma plictisesti, nesimtitule...
1.Prima dragoste-a fost alaturi de tine...iti pronuntam numele si ma simteam bine...adormeam pentru-a te visa pe tine!
2. M-ai distrus, si m-ai abandonat...
Asa usor la mine-ai renuntat...♥
Iti pare rau, vii in genunchi cu scuze...
Acum, pentru mine, sunt doar vorbe sa m-amuze!
3. Iubeste-ma cum stii doar tu, iubeste-ma! Nu-mi zice 'NU'!
4.Ma uit la tine, lumea-mi prinde culoare...Outch...Simt cum inima-mi bate din ce in ce mai tare!
5.Imi place de tine, nimeni nu ma-ntelege asa bine...Doar tu stii cand sa vorbesti si cand sa taci, doar tu stii sa ma vrajesti si cred ca-mi placi!
6.As vrea sa fim impreuna, sa ne sarutam sub clar de luna! Dar lumile noastre-s diferite...nu cred c-ar putea fii unite!
7.Ohh...asa mult te iubesc nu-mi gasesc cuvintele cand te privesc!
8.Prietena mea... ziua aceea nu o pot uita! El m-a lasat balta pentru ea, simteam cum imi sfasie inima.Dar mi-am zis:Cu ea prietena nu pot fi, iar pe el...simt ca nu-l mai pot iubii! ♥ M-am ridicat, am plecat, in urma mea, cei doi au regretat!
Voi fi sincer.Sunt prea destepte si prea lungi pentru a fi statusuri, dar prea putin destepte si prea scurte pentru a fi poezii. Poate ar fi bine sa iti faci un blog (pe wordpress e mai simplu), posteaza acolo si perfectioneaza-te. Uite unul care mie imi place, desi e pentru fete http://vampireseviyorum.wordpress.com/,poate te va atrage in lumea blogărilor. Si te rog invata sa scrii :ar putea FI unite, mai pot IUBI. Doi de,, i,, se pun doar la timpul prezent. Fata care scrie blogul asta are aceeasi problema, va potriviti.
Pai imaginatia trebuie sa vina de la tine sa exprimi sentimente. Mergi pe strada si priveste cu atentie ori ce lucru planta, cerul orice iti vine in fata ochilor si gaseste o muza. Incearca sa lasi sa-ti patrunda in suflet si sa simti anumite sentimente din care poti compune. Si ca sa faci progrese incearca sa inveti in fiecare zii macar cate 5 cuvinte din dex sa-ti imbogatesti vocabularul sa vezi ce poezi o sa faci atunci.
1.Iubirea insemna fericire...dar asta inainte sa te cunosc pe tine!