| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Buna allsad azi cea mai naspa zi dn viata mea. m-am despartit de prietenu meu. care am fost 2 luni cu el la distanta el constanta eu bucuresti...il iubesc din tot sufletul meu.am facut foarte multe pentru el mi-am pierdut si prietenii.am refuzat multi baieti. el crede ca nu il mai iubesc. i-am dat si webu odata.5 secunde el tot imi cere webu adevaru e ca nu prea i l-am dat dar era insistent.sufar foarte mult. dupa el.si o voi face mereu.cum as putea sa il uitsad? eu stiu ca nu o sa mai fiu aceeasi fata. fara el.sad ajutati-ma va rog din suflet mor fara el asa.si am o prietena.de fapt. am avut-o prietena...care el. o placea si ii spunea pe la spate te iubesc vrei sa fi cu minecrying? mor faara el ajutati-ma va rog din tot sufletu meu. jur ca imi vine sa ma omor

Răspuns Câştigător
| Alice a răspuns:

Nu se poate asa ceva, il vei tine minte toata viata ta si nu ai ce sa faci sa uiti. experienta pe care ai avut o cu el este unica si asa va ramane, nu vei mai simti cu nimeni ce ai simtit cu el.imi pare rau,prin asta trecem toate fetele.
Nu se poate asa ceva, il vei tine minte toata viata ta si nu ai ce sa faci sa uiti. experienta pe care ai avut o cu el este unica si asa va ramane, nu vei mai simti cu nimeni ce ai simtit cu el.imi pare rau, prin asta trecem toate fetele.
IMI pare Rau... sper ca te-a ajutat sfatul meu.
P.S: daca prietena ta e asa nesimtita mai bine uito si pe ea s-au cafteste-o bine. si eu sunt din constanta. daca ai nevoie sa te ajut sa vb cu el etc spune-mi. vorbim pe privat. chiar vreau sa te ajut.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa ca iti trece. Cine face o gafa o repeta din nou daca vrei sa fi iar in amar te intorci la el.

| TSO7 a răspuns:

Cu timpul il vei uita, nu ai ce sa faci. Incearca sa te tii tare si sa faci unele activitati care sa te tina ocupata.

| Biia_1274 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita! Cea mai buna metoda de a-l uita este sa il lasi sa isi vada de ale lui pentru ca nu te merita.Nu-l mai cauta! :*