@ albastrel-alinu stiu nu am nevoie de tarducere pentru ca ma descurc doar niste idee de as putea scrie
oricum msz mult:*
Ca :
-iti iubesti familiia
-te ajuta la bine si la rau in toate
-sunt prietenii tai adevarati
-te poti baza pe acestia oricand
-te sprijita financiar si moral
-te mandresti cu parintii tai indiferent ce pozitie au in societate
-au fost primele persoane din viata ta care te-au invatat sa deosebesti binele de rau
-au contribuit la educatia ta in primul rand
etc. etc...
Nu stiu daca iti folosesc la ceva sau daca deja le-ai scris, dar asta mi-a venit acum in minte.
Aa angel... pai scrieti sentimentele tale adevarate cu privirea la familia ta si gata! plus care cati ani au, unde lucreaza, ca ti-ar place sa stea mai mult ci tine sau din contra, ca te ajuta intotdeauna cand ai nevoie, ca stii ca dragostea unor parintii nu se compara cu alta, ca te intelegi foarte bine cu ei .etc
Http://translate.google.com/translate_t# scrii in romaneste tot ceea ce vrei si iti traduce in franceza si copiezi in caiet;)
Foloseste google translate, dar tine cont de faptul ca traducerea nu este 100% corecta din punct de vedere gramatical! Foloseste si dictionarul!
Idei: spune-le unde este situata camera fratelui tau... daca este mai ciudat... obiceiuri ale familiei...(de craciun mergem la bunici in fiecare an)...
Buna sint clasa a 5 noua mi-a dat sa facem o compunere ce facem noi la scoala din citeva enuntari dar n-am nici o idee cine ma ajuta ime trebuie doar citeva enunturi va rog frumos pe azi vineri 24 septembrie 2010 pina la amiaza pe romineste ime trebuie ca eu imi traduc singura in franceza va rog frumos?
allexx98 întreabă: