anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all! Azi m-am gandit sa mut niste fisiere din calculator pe cd, era ceva legat de scoala (poze, foldere, etc. foarte importante). Pe cd-ul pe care vroiam sa le pun, mai erau deja unele din ele, o parte plus inca ceva. Am dat "cut" (credeam ca merge totul ok) si "paste" pe cd. La unele din cele care erau deja puse a aparut chestia aia: "This folder is already written. Do you want to replace it with this new one?" si erau variante: Yes, No, Skip... Eu am dat Yes... Dupa aceea am dat "write this files to cd". Dupa ce s-a terminat, am dat Finish si m-am gandit sa bag cd-ul iar, ca sa verific daca e ok. Cand l-am bagat am vazut ca sunt pe cd doar fisierele la care am dat Yes, s-au sters si cele care erau inainte (am mentionat ca erau si altele care nu aveau legatura) si acum mai am vreo 6 fisiere, in total 12 mb, cand totul era de fapt 300 mb.
Ce s-a intamplat cu restul fisierelor, desi a aparut ca toate s-au scris ok? Si de ce s-au sters si cele care nu aveau nicio legatura (erau vreo 20)?
Mersi anticipat.

2 răspunsuri:
| Sihastrul a răspuns:

Fisierele nu dispar de pe disc, raman acolo, doar ca in momentul in care tu spui ca vrei sa deschizi o alta sesiune, softul marcheaza ca gol spatiul pe care l-ai scris initial. La o noua scriere Nero vede ambele sesiuni si te intreaba pe care vrei sa o continui, le poti copia pe amandoua pe alt cd pentru a deveni vizibile.

| Aeri a răspuns (pentru Sihastrul):

Am incercat sa mai bag un document pe acelasi CD, si s-a scris de parca nu a avut nimic, a mers ok. Cand am bagat CD-ul ca sa verific, mi-a sters si cele 6 fisiere care mai ramasesera de dinainte, si acum a ramas doar documentul pe care l-am scris acum, ultimul. Ce se tot intampla?