Ignor-o. Tia suge perpendicularu' ***
N-o lasa sa-ti strice prietenia cu Irina, si cu Alex. Ignorati-o. Se vwede ca e o scorpie care traieste numai pentru "furt" .
Da-o dracu. Pur si simplu ii zici,, Ce? A vorbit cineva? Am auzit banca vorbind " si se va oftica.
Succes Tia sucks
Nu stiu cit de increzuta este, dar precis are un "factor de inteligenta emotionala" ridicat si asta o face sa aiba un asa succes.Ca sa nu ne intoarcem la povestea cu capra(atit de specifica noua romanilor) cred ca inainte de a o "combate" pe ea, ar trebui sa cugeti cum ai putea sa ajungi si tu sa fii placuta de toata lumea.Incearca sa fii vesela, glumeata, jucause, toleranta,
spontana si inventiva; daca-ti imbunatatesti si le folosesti cu inteligenta aceste abilitati... poti chiar s-o si intreci!
Paiii...
Daca si ceilalti au aceeasi parere despre ea, vor intelege ca voi sunteti originale, iar ea decat o copie!
Daca nu, inseamna ca nu is prieteni adevarati
Cat despre baiatul acela, daca si el te place catusi de putin, va sta cu tine
Dar incearca sa fii cat mai naturala, originala, mai nebuna ca asa le place baietilor .
Pur si simplu, daca nu te baga el in seama, baga-te tu!
Aici trebuie sa ai ceva tupeu, ca altfel nu merge!
Cat despre fata aia, ce sa zic.
N-o baga in seama!
Demonstreaza-i ca ii esti superioara si ca nu iti pasa!
Succes!
Si eu am un specimen in clasa.
Sugerez sa o bati
Glumesc, normal.
Vorbeste cu ea. Minte-o. Da-i un fel de idee pentru un stil "al ei" ca sa nu te mai copieze.
Eu asa am facut cu Specimenul de la mine din clasa si a functionat
Incearca sa ii atragi atentia, cu ceva special! Ceva doar al tau! Ceva ce acea fata nu poate copia de la tine! :*