| Didw a întrebat:

Buna all big hug
Deci. in clasa mea este o fata care se da la toti baietii. Mereu ma copiaza pe mine si pe prietena mea cea mai buna, zicand ca ea a inventat nu stiu ce cand, de fapt, noi inventasem.
Faza este ca, il plac pe un baiat si ea se da la el. Si uite asa, el ajunge sa nu mai stea DELOC cu mine.
HELP! Un sfat, ceva. Ce asi putea sa fac ca sa mai stea si cu mine si prietena mea colegii, nu doar cu acea increzuta chatterbox!

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Ignor-o. Tia suge perpendicularu' *** laughing

N-o lasa sa-ti strice prietenia cu Irina, si cu Alex. Ignorati-o. Se vwede ca e o scorpie care traieste numai pentru "furt" oh go on.

Da-o dracu. Pur si simplu ii zici,, Ce? A vorbit cineva? Am auzit banca vorbind " si se va oftica. laughing

Succes kiss Tia sucksbatting eyelashes

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Câţi 10 ani ai?
Ia şi citeşte o carte mai binewinking

| georgesur a răspuns:

Nu stiu cit de increzuta este, dar precis are un "factor de inteligenta emotionala" ridicat si asta o face sa aiba un asa succes.Ca sa nu ne intoarcem la povestea cu capra(atit de specifica noua romanilor) cred ca inainte de a o "combate" pe ea, ar trebui sa cugeti cum ai putea sa ajungi si tu sa fii placuta de toata lumea.Incearca sa fii vesela, glumeata, jucause, toleranta,
spontana si inventiva; daca-ti imbunatatesti si le folosesti cu inteligenta aceste abilitati... poti chiar s-o si intreci!

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Paiii...thinking
Daca si ceilalti au aceeasi parere despre ea, vor intelege ca voi sunteti originale, iar ea decat o copie! tongue
Daca nu, inseamna ca nu is prieteni adevarati straight face
Cat despre baiatul acela, daca si el te place catusi de putin, va sta cu tinehee hee
Dar incearca sa fii cat mai naturala, originala, mai nebuna ca asa le place baietilor laughing.
Pur si simplu, daca nu te baga el in seama, baga-te tu! devil
Aici trebuie sa ai ceva tupeu, ca altfel nu merge! straight face
Cat despre fata aia, ce sa zic.happy
N-o baga in seama!winking
Demonstreaza-i ca ii esti superioara si ca nu iti pasa!
Succes!kiss

| Đănuţă a răspuns:

Si eu am un specimen in clasa.
Sugerez sa o batilaughing
Glumesc, normal.
Vorbeste cu ea. Minte-o. Da-i un fel de idee pentru un stil "al ei" ca sa nu te mai copieze.
Eu asa am facut cu Specimenul de la mine din clasa si a functionatlaughing

| Arfina a răspuns:

Incearca sa ii atragi atentia, cu ceva special! Ceva doar al tau! Ceva ce acea fata nu poate copia de la tine! :*