| Andree54791 a întrebat:

Buna all!
Dati-mi niste idei de ascuns jurnalele!
Curand plec in Norvegia si stau pana la sfarsitul verii. am trei jurnale foarte foarte intime de care nu as vrea sa le vada cineva. Cestia e ca nu mai stiu unde sa le ascund.
Si in septembrie o sa stau la internat (la scoala) va dati seama cat de rau o sa fie?sad
dati-mi niste idei BUNE, nu porcarii precum: intre carti,sub pat, sub covor etc pentru ca nu tin!happy

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Daca ai lucruri intime scrie acolo, ai grija
Nu cred ca vrei sa te cunoasca colegi tai mai bine decat parintirolling on the floor
Eu stiu una si buna.
Cand e vorba sa imi fie pus in pericol ceva mie.
Mai bine imi invart singur cutitul in ranahappydoare mai putin cand o fac eu si in plus de asta nu le dau satisfactie lor.
Mai bine ardelewinking

| BaiatulAnonim a răspuns:

In saltea (tai finut, scobesti, ascunzi) happy Dar taie in partea de jos a saltelei si sa nu se vada de parca ar fi sfasiata de urs laughing Sau poti lua jurnalele cu tine big grin

| CautNume a răspuns:

Nu stiu unde sa le ascunzi, dar gasesti tu.
Vroiam sa-ti zic ca ai putea sa-ti mai faci un jurnal unde sa scrii cateva lucruri pe care oricum toata lumea le stie si pune-l undeva usor de gasit (sub perna sau undeva unde ar cauta oricine prima data) si asa acel cineva va crede ca a gasit jurnalul si nu va mai cauta.

| D4ny3l4 a răspuns:

Incearca sa le pui undeva unde te-am gandi ca ar fi ultimul loc din lume unde cineva ar cauta.acum nu am cum sa iti zic gen sunt masa sau cum ai zis tu pentru ca nu iti cunosc casalaughing dar sa fie undeva discret si unde cuiva i-ar fi rusine sa umble. sper ca ti.am fost de ajutor:*

| BaiatulAnonim a răspuns (pentru D4ny3l4):

De fapt oricare loc ar fi ultimul unde ar cauta, caci dupa ce gasesti acel ceva in ultimul loc in care ai cauta te opresti din cautare happy