M-as baga in seama cu el invocand motive cat mai "rationale", l-as intreba de familia lui, chestii. Eventual l-as invita prin oras, adicalea i-as ridica mingea la fileu. Daca rateaza cel putin voi avea pe cine sa dau vina
Eu in locul tau chiar as vrea sa am o relatie cu el. Baietiide la seminar sunt credinciosi si buni la suflet(majoritatea) si asta e un atuu foarte mare.
Nu uita frumoasa domnisoara ca in primul rand este om. Apoi trebuie sa te gandesti ce valori respecta un astfel de om si el in special. Daca valorile pe care el le respecta crezi ca sunt pe placul tau atunci nu trebuie sa mai stai pe ganduri.
Bafta!
Eu una, nu as reunuta la un tip de treaba dintr-un motiv asa banal. Poate unii se vor uita mai nu-stiu-cum, dar n-au decat sa-ntoarca capu' daca ii deranjeaza! Cum a mai scris cineva, intai de toate este om si probabil unul deosibit...
Eu cred ca ar fi super sa ai o relatie cu el...se vede ca e destept si de treaba! Incearca poate anume tu vei fi a treea domnisoara care il vei cuceri cu adevarat!
Sincer. daca mi-ar placea foarte mult da.
si daca a avut doar 2 relatii ce?
pana la urma.
poate ca nu si-a gasit decat 2-3 fete de care sa-i placa.
daca te baga in seama ai inca un punct in plus.
parerea mea e ca ar trebui sa faci ce-ti spune inima. daca ai remuscari.
inseamna ca ceva e ineregula
sper ca ti-am fost de folos.
fundita?
:*
Voi cum vedeti un baiat care a facut sau este la seminar? Aveti ceva impotriva lui?
)))
FUGI DE EL, DACA E LA SEMINAR! E BELEA CU BAIETII ASTIA CARE SUNT LA SEMINAR! Baietii care au fost la seminar nu mai sunt buni de nimic.
===
Un seminar e o lectie practica in invatamantul superior, adica la facultate. Dureaza la fel ca si cursurile, 100 minute, doar ca nu se preda si se explica ce s-a predat la cursul aceleasi materii.
Adica, te duci acolo in sala in care se face, iei un loc(nu pleci cu el! pune-l jos ma! ce sa faci cu el in brate) te asezi in banca, pe scaun. si profesoara iti explica ce ti-a predat (dictat) la curs.
marius9 întreabă:
ColorfulRainbow întreabă: