Parca ai fi fosta mea. si ea vroia sa ma faca sa ma las. m-am lasat o perioada cat am fost impreuna si apoi m-am apucat iar.
- nu stiu. fa-l sa iti arate ca te vrea. iesiti o data impreuna. faceti lucruri noi si poate iese ceva.
- in cazul meu. nici nu am mai vaut-o de atunci.
- daca chiar tii la el e pacat.
Eu zic sa-l mai lasi sa astepte, daca tine la tine sigur te va mai cauta si va insista sa va impacati.nu incerca sa fortezi lucrurile, treptat ca dupa iar citesc ca v-ati despartit si iar vreti sa va impacati.lasa lucrurile sa mearga de la sine, iar in privinta fumatului:daca el nu are bunavointa sa se lase, nu cred ca vei reusi tu, am mai auzit o prietena de-a mea cand i-a spus:''daca nu te lasi de fumat inseamna ca nu ti la mine'', asta e mare aberatie... e viata lui, el isi distruge sanatatea nu tu!
Deci eu pun sa ii spui adevarul, sa ii ceri scuze si sa va impacati
partea cu adevarul ia-o mai pe ocolite... daca intr-adevar te iubeste te va ierta cu siguranta...
sau varianta 2 incepi conversatia cu: hai sa o luam de la capat
sper ca am ajutat (desi nu prea cred)
Acum noi trebuie sa raspundem la intrebarea daca sa il mai lasi sa astepte sau sa iti dam sfaturi cum sa se lase de fumat? In fine...ai putea sa-l mai lasi sa astepte, daca te iubeste asa cum spui nu risti sa-l pierzi, iar daca il pierzi in cateva zile inseamna ca nu te iubea cum credeai tu.Despre fumat... daca afli sa postezi metoda aici ca eu unul nu reusesc sa ma lasO sa mai urmaresc si eu raspunsurile, poate aflam formula magica pentru ca si eu as vrea nu numai sa ma las de fumat dar vreau neaparat sa se lase prietena mea de fumat.