| Ciupaciupss a întrebat:

Buna all...

Deci am nevoie urgent de sfatul vostru ( sunt disperata...

Pay am fost cu un tip 7 luni in tot acest timp am avut cateva conflicte dar nu ff mari. in ultimul timp ma simteam foarte dezorientata si i-am sps ca vreau sa facem o scurta pauza nu eram in largul meu...

El nu era de acord imi spunea ca ma :X si ca nu vrea sa se ajunga la despartire, pnm a doua zi mi-a spus ca imi acorda 2 zile sa imi revin apoi in alea 2 zile nu mai ma cautat chiar deloc si nici in urmatorul intervaal de 3 4 zile

Apoi peste ctv zile sa aud de la toti pr lui si ai mei ca sa laudat ca ma f***t[scuzati expresia] fel si fel de prostii din astea ma facea in toate felurile.

Am uitat sa mentionez eu m-am mutat aici de la bucuresti.acum lokuiesc in zona rurala si cred ca styti cum au fiecare conkeptiile aici...

Asa...ma dispera in sms-uri cu amenintari injuraturi le spunea la toti pr mei porkaria akeea, intr-un timp i-am sps unei pr de-a mea sa ii spuna ca nu mai am nr ala, ca i l-am dat lui tata o perioada de maxim o saptamana nu a mai dat sms dar aseara m-am trezit cu un mesaj gen: nu mai dai nici un semn de viata de cand te-am dezvirginat vrei sa afle mata cu tactu ca nu mai esti virgina?

Am incremenit cand amvzt sms-ul daca chiar ii dadeam careta lui tata?

Acum nu stiu ke sa fac deokamdata nu i-am sps mamei mele imi e teama sa-i zic pentru ca imi va face morala si ma va certa, nu ma va mai lasa a imi fac ubit dar si mai teama imi este sa nu ii spuna el alor mei :-s daca ii spune asemenea lucru si eu cred am dat de dracu

nu stiu ca sa fac sunt disperata toti kei din jurul meu si-au schimbat parerea brusk despre mine. o eleva ce a iesit cu media 9 si ceva si a luat pemiu sa ajunga in halul asta pana mea nici macar nu e adevarat (( sunt disperata am uitat sa va spun ca a lui nu au fost niciodata de acord cu relatia noastra spunea ca-l manank de bani cu toate ca de ziua ma nu mi-a luat nici macar o bomboana si nikiodata nu am vazut nimic de la el

Ce sa fac? ajutati-ma va rog imi e teama sa nu se afle mai departe pana afla si ai mei, deja acum toti striga dupa mine si ma rad pe la spate eu ziceam sa-l mai las sa vad daca tot continua asa ceva timp pentru ca acum e la likeu la bucuresti si vine doar vineri seara acasa si pleaca duminika seara... si sper sa ma uite dar;-< nu prea cred

Hellp me cat mai multe raspunsuri va rogg( ajutati-ma

Fundita kel mai ajutator rasp :-

2 răspunsuri:
| nykgio a răspuns:

Parerea mea e ca tu ai fost de vina, si trebuia sa te astepti la ce o sa se intample. Incearca sa vb cu maicata, poate ea te va intelege.

| Guby a răspuns:

Mai sunt uni care vor decat aventuri ar fi bine ca pe viitor sa fi mai atenta la alegerea unui tip si in legat de situatia ta e foarte grav tr sa "ai dai papuci" sa fie over tot intre voi si apoi vb cu mama ta si tata ca nu o sa se mai intaple a fost o greseala si vei fi mai tanta pe viitor stiu ca ati este greu dar sper ca raspunsu meu sa te ajute xd.