| Miha.Ella. a întrebat:

Buna all.Deci peste o saptamana e ziua pr meu si m-am gandit sa ii iau o bratara de argint,, imi spune cineva de unde as putea sa o iau din suceava? si la cat ar ajunge o bratara?big grin

4 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna! Poti sa o iei din mall(daca ai bugetul acceptabil) sau un magazin de bijuterii. dintr-un simplu magazin de bijuterii costa intre 25-30 ronhappy sper ca te-am ajutat. fundita?batting eyelashes

| AnnUshcA a răspuns:

Poti daca mergi in mall gasesti tot ce vrei tu si pretul depinde de bratara:subtire, potrivita sau groasa?

| nobody_8333 a răspuns:

O bratara de argint e in general 200 si ceva de mi(lei vechibig grin), dar depinde si de model poate sa fie si mai mult poate sa ajunga si la 400 de mi... poti sa-i iei si altceva.de exemplu un tricou, sau un cd un o trupa care ii place.sau poti sa incluzi intr-o discutie ceva despe ziua lui, daca va da vreo petrecere si daca i`ar placea ceva anume de ziua lui.happy, sau poti sa-i cumperi ceva simbolic, amuzant care va aduce aminte de o intamplare petrecuta impreuna.
p. s.:daca nu vrei neaparat sa-i cumperi ceva, poti sa-i organizezi o petrecere surpriza... ori sa faci ceva mai special, un filmulet cu momente petrecute impreuna

happysper sa-ti fi fost de ajutor.mult noroc in gasirea cadoului potrivit si la multi ani pentru prietenul tauhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu i-am luat iubitului meu de aici: http://www.argintarie.ro/Bratari-c-323-s-price-sd-0-pg-1.html