Nu iti face problema nu cred ca ai plictisit pe cineva adica pe mine deloc si in privinta cu ziua de nastere vor mai fi ogramada de ocazi in care sa va intalniti si sa vorbiti in fiecare an sunt ogramada de petreceri deci te rog sa iti ridici moralul ca alfel am sa ma supar eu bine sa imi trimiti mesaj sa imi spui cum te mai simnti sper ca te-am ajutat noapte buna si vise placute
Iti inteleg f bine supararea. E normal sa fi suparata tinand cont ca ti-ai dorit sa fi alaturi de el, sa il vezi si sa tii iei ramas bun. Dupa cum ai spus ai vb cu el si va veti vedea. In concluzie mai sunt si alte sanse de a va vedea si de a putea fi alaturi de el si cine stie, poate veti fi doar voi 2. Alunga tristetea care te apasa si gandeste-te la ceva frumos. Pana vine, pregateste-i un cadou, si explica-i situatia. Va fi perfect, te asigur. Ceva imi spune ca acel baiat va intelege perfect si va fi alaturi de tine. vorbeste-i cu sufletul
Te simti nasol, dezamagita, si asa.pentru ca :
1. poate, iti pare rau de ce ai suparat`o pe mama ta.
2.plictisealaa
3. te simti oarecum rusinata.si asa pentru. ca nu ai fost la ziua acelui baiat.
"madalusha", draga, e important ca i`ai urat macar LMA prietenului tau! explica`i la telefon, sau dupa ce vine de la mare de ce nu ai putut ajunge la ziua lui. Poti sa ii faci si un mic cadou.
Pupici
Elenastoica9 întreabă: