| Loka a întrebat:

Buna alL! E o intrebare mai mult pentru baieti. dar fie e si pentru fete... Voi ce parere aveti despre fetele inalte? in jur de 1, 75 1, 78 cam pana in 1, 80? eu am cam 1, 75 si toti spun ca sunt inalta si toti spun ca ar trebui sa devin fotomodel.astept parerile voastre. Dau funda...big grin

Răspuns Câştigător
| dumitruanca17 a răspuns:

Buna`!
Si eu am in jur de 1.70. poate un pic my multblushing
PArerea mea despre faza cu fotomodelu` este ca ar trebui sa te mai documentezi in legatura cu aceasta meserie si apoi sa te gandesti mult.
Eu cred ca meseria asta presupune sa fii inalta, slabaaa[cel mai important] si cat de cat frumoasa.adica nu toate... ajung fotomodele[nu te faq urata.sa nu ma intelegi gresitlove struck]. Ca sa arati ca fetele alea de la televizor trebuie sa tii o dieta cam zilnik ca sa te mentii.cred eu.depinde de organismul tauwinking.
Iti dau un sfat. uita`te la emisiune:~~Next Top Model by Catalin Botezatu`~~ si acolo vei vedea si afla tot ce trebuie sa stii despre meseria de fotomodel:*. Mult Succes in luarea unei decizii bune`!>big grin

2 răspunsuri:
| Foca a răspuns:

Hey. Mie imi plac fetele inailte :p. Eu am 1, 81 :p
Succes.
CIaohappy

| Loka explică:

Bun da nu asta era faza ci daca e ceva in neregula cu inaltimea si daca baietilor le place. faza cu fotomodelul e asaoh go on