Nu va place pe nici una, dar se joaca cu amandoua in cautare de sex si distractie. Oricum, sa stii ca in curand iti va spune si tie cuvinte urate, fiindca e evident ca nu te respecta si te considera o fata usuratica.
Da. exact. daca era mai serios o lasa pe fosta sa odata la o parte. vazind ca nu se inteleg. sh iesia cu tine. se combina! Dar. nu a facut asa. Nu te merita. uita de el.
tu meriti ceva mai bun. sorry
Pai eu zic sa-l intrebi direct pe el...pe care din voi prefera... da ai grija ca chiar daca te-ar alege pe tine...am impresia ca tot un casanova va ramane...si te-ar putea parasi oricand...bafta
Sti eu cred ca e genul de baiat care cu cat poate avea mai multe cu atat se simte mai bine...cine stie cu cate mai cocheteaza pe langa tine...deci pacat ca iti place de el ptk e clar ca nu merita. dar asa e cand ne place de cineva vedem acea persoana cum o vrem noi.nu asa cum e ea de fapt...
o zi superba sa ai
Mai acum fara suparare, asa cum se da la tine poate se da la inca 10 fete intelegi? poate pentru el chestiile astea sunt perfect normale. Iar eu cred ca el simte ceva pentru prietena lui, nu zic ca o iubeste dar cred ca ii place de eadeci raspunsul cred ca e destul de clar zic eu... ea
Daca tot mergi la scoala, n-ar fi rau sa inveti sa scrii corect ca m-au ametit randurile astea ale tale cu prescurtari si fara virgule si punct.in ceea ce priveste baiatul cu prietena, e clar ca nu vrea sa fie cu tine ci cu prietena ta
Asculta. pentru un baiat e normal sa stea cu o tipa si sa se dea la inca 20. crede-ma! am in clasa un tip care schimba fetele la saptamana. deci e normal.
papa!
Draga povestile voastre siropoase, in general sunt stupide. dar daca pentru voi sunt importante ...asta e.problema e ca lui ii place sa stea confortabil.si se lauda la toti ca are doua proaste pe care le vrajeste si el e marele don juan.stai cuminte si fii indiferenta.ca vine el singur. dar lasa-l sa astepte.baietilor le plac fetele inabordabile nu cele care cad pe spate la prima vrajeala.