| DeEa_4814 a întrebat:

Buna all.eu am stat cu un baiat 1 an iar acum 2 saptamani ne-am despartit pentru ca am inceput s vorbesc iar cu fostul prieten pe care l-am iubit si il iubesc foarte mult. dar acum parintii mei nu ma mai lasa s mai stau cu el, insa eu il iubescsad si acum mi-a spus ca singurul lucru care il face sa nu se impace cu mine este faptul ca nu sunt a lui intelegi voi. el are 20 d ani, mi-a spus ca nu vrea s m faca dupa aia s sufar iar daca o s apara cineva in viata lui care poate s ii ofere mai multe(adica s se culce cu el) eu am stat cu el 2 ani. nu stiu ce sa fac? m puteti ajuta cu niste sfaturi?sad v rog

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Parca vad in povestea asta pe o prietena de-a mea! e nasol rau!
parerea mea si sfatul meu pe care il tot dau si ei e sa iti gasesti pe altcineva!
asa o sa fi si u fericita si o sa stea si parintii tai linistita! pentru ca au ei motivele lor sa nu te lase sa fi cu el!
incearca sa gasesti alt baiat care sa te iubeasca si sa nu stepte de la tine doar sa te culci cu el!

| DeEa_4814 explică (pentru AlinaaAli):

Dar nu imi este usor sa renunt la elsad am stat 2 ani inainte, nu pot s nu mai vb cu elstraight face.si nu cred ca mai voi putea tine la cineva pana nu il uit p el. am stat 8 luni despartiti, in timpul asta eu am stat cu cineva si el la fel, dar eu m-am gandit tot timpul la el. nu am incetat s il iubesc. imi etse greu fara elsad

| AlinaaAli a răspuns (pentru DeEa_4814):

Stiu cum e! si eu am trecut prin asa ceva "in tinerete" adica, cand aveam 16 ani si credeam ca mor fara el,ca numa pe el il voi iubi toata viata,dar uite ca a trecut!tongue
Trebuie sa iti impui tu,tie, sa il uiti si ai sa vezi ca merge! inca esti micutsa si ai timp sa mai cunosti ff multi baieti! nu te grabi de mica sa plangi dupa ei, ca este timp tongue