Eu l-as alege pe cel cuminte pentru ca asa ar trebui sa fie un baiat normal.Nu mi-ar place sa fie cu 2 sau mai multe in acelasi timp, sa se dea mare si sa se creada smecher, dar de fapt sa fie un prost de nu ii poti cere absolut nimic.Sau sa te pipaie de fata cu toti, iar tu sa te lasi.
Baiatul cel timid e grijuliu cu o fata si stie sa se comporte cu ea, e sensibil si romantic in acelasi timp.Stie care e limita bunului simt, nu te pipaie si nu vrea sa te faca de ras.
Deci daca ziceai ca vagabont & gagicar pe el il alegeam. Dar daca mai e si prost ce naiba sa fac cu el? Trebuie sa ma sacrific si sa il aleg pe ala cuminte. Uf:-
LOGIC cel cuminte, frumos, putin timid si caruia nu-i sta mintea dupa curve decat dupa o singura fata :d
Cred ca evident ca as alege varianta a2a.Sunt curioasa daca alege cineva prima varianta:-s
Sincer nu stiu ce te-a determinat sa adresezi intrebarea asta, e lipsita de noima. Bineinteles ca unul timid ar alege. Vrei sa umbli cu un cealapadiu d-ala?
Ms de raspunsuri.:d intrebarea am pus-o sa dovedesc la o fata ca ea greseste ca umbla cu un baiat care e vagabont etc.:d.