Poate ca fostul vrea sa te tachineze, sau mai tine la tine.Eu cred ca inca mai tine la tine si poate a auzit vorbe despre noul tau prieten, simte ca acel baiat i-a luat ceva ce ii apartine si vrea (poate) sa te recupereze. Nu-l lua in seama, e doar gelos.
Cum a zis si ely... e gelos.Nu-l baga in seama sau rupe orice legatura cu el, asa nu te va mai deranja.
Nebundupatine nu am spus ca vreau sa aud asta sau tu nu intelegi intrebarile? stii nu vreau sa te jignesc dar MAI TACI DIN GURA!
Poate pentru ca inca te iubeste...incearca sa ii explici ca oricum s-ar purta el si orice ar zice despre actualul tau prieten, nu iti poate schimba sentimentele...si ca sentimentele tale pentru el, [ fostul ] s-au pierdut din cauza acestor jigniri neincetate
Mileyz cine e alindoolce? de ti-a dat un astfel de raspuns?...nu-mi spune ca este chiar fostul... sau doar un amarat care da rasp aiurea...
Pentru ca, probabil, este gelos. Ceea ce poti face tu este sa-l iei deoparte, si sa-l rogi sa nu mai foloseasca astfel de expresii, fiindca te supara.Foloseste-te de vorbe care sa-i mearga la suflet.Si roaga-te lui Dumnezeu ca el sa se schimbe in bine! Iti doresc mult succes!
Pentru ca asa este educat, asa stie sa se comporte, iar tu, cunoscandu-l mai bine, ar trebui sa iti dai seama. Cert este ca nu prea are rost sa te complici cu o astfel de persoana, sa pastrezi distanta cu el, pentru ca unui astfel de om, care jigneste gratuit oamenii apropiati tie, constient fiind ca te influenteaza negativ si pe tine, nu ai ce sa-i ceri. Asa ca eu zic sa nu-i mai dai atat de multa importanta si sa iti indrepti atentia asupra relatiei cu actualul tau iubit.
Cel mai bun lucru e sa-l ignori, sau sa porti o discutie serioasa cu el si sa-i explici ca te deranjeaza comportamentul lui, fa-l sa inteleaga ca daca nu vorbeste frumos atunci nu mai ai ce discuta cu el. Bafta