| madaluhsha a întrebat:

Buna all, funda.Noaptea trecuta am avut un vis ff ciudat.Am visat ca matusa mea murise, iar inainte sa afle cineva ea era intrata pe mess, dar eu nu'mi aduc aminte ca am vb cu ea. Eu in vis cand am aflat vestea am inceput sa plang, dar ceilanti nu.Nici mama mea, nici o ruda, iar pe fiul lui nu l'am vazut in vis. Si nu stiu in vis ea se sinucise (nu mai tin minte sigur) si ea era moarta a doua oara, nu inteleg cum si pe urma am visat ca toti ne duceam spre munte intr-o padure sotul ei era primul si statea sa se odihneasca, iar eu alergam dupa el si pe urma celelante rude. Pe urma ajunsesem acasa si eram intr-un hol la mine si ziceam ceva de genu' "ca s-au terminat excursiile matusi mele". Ce sa inseamne, bine aseara m-am gandit cand o sa plecam in excursie.Funditza.Ms anticipat.

Răspuns Câştigător

I-a murit moartea matusii talewinking
Cand visezi pe cineva ca moare, ii piere moartea...
Iar tu pentru ca plangeai, ai sa razi(in viata reala)...

4 răspunsuri:
| Teodora20 a răspuns:

Buna! Visul este doar o plasmuire a imaginatiei tale, dar uneori poate sa si prezica viitorul. Daca nu ai m-ai vazut-o de mult timp este normal sa o visezi si cum spuneam este doar o plasmuire a imaginatiei. Relaxeaza-te si ar fi bine sa o vizitezi si sa mai discuti cu ea, poate afli ceva si chiar o sa o poti ajuta. Visul tau poate si insemna singuratatea ei interioara ( ai spus ca nu era fiul ei in vis). Viziteaz-o si ofera-i putina alinare in caz ca are nevoie. Sper ca te-am ajutat si sper ca nu este nimic grav!

Răspuns utilizator avertizat

Multumesc enorm pentru fundita:*

| SweetCherry a răspuns:

Daca ai mai avut vise care s-au intamplat a doua zi, nu stiu cred ca o sa se intamplle.
Eu cand am un vis se inampla a doua zistraight face.