| Little Kid a întrebat:

Buna all.Ieri cand am venit de la piscina am observat ca mi-a venit ciclul.intarziase cam 1 luna-2.prima data mi-a venit pe 10 ianuarie anul asta deci nu e regulat.
Problema este ca vreau sa merg si azi la piscina, dar nu stiu ce sa fac.
Ma gandeam sa-mi pun 2 perechi de chiloti, si un protejslip.nu radeti, am mai auzit de asta.
Daca ma bag in apa, ciclul se opreste, sau se inroseste apa?
Asta ma framanta cel mai taresad
Am auzit ca ba se opreste, ba se face apa rosiesad
Ce sa mai cred?
Vreau raspunsuri de la oameni experimentati, nu de la copile de 10 ani.
Ma duc la piscina la 11 jum + ca ieri baiatul de care imi place m-a invatat sa innot si nu vreau sa ratez iar sansa asta

va rog, ce sa fac?

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eu zic sa folosesti o. b. Este cel mai bun pentru astfel dde situatii.happy
daca iti iei 2 perechi de chiloti, tot degeaba; se va inrosi apa mai ales daca spui ca ti. a intarziat o luna; e posibil ca fluxul sa fie mai "puternic" in sensul ca o sa ai mai mult.Totusi, eu nu ti-as recomanda sa intri in apa rece atat timp cat esti pe stop.

Dar daca zici ca baiatul de care iti place te va invata iar sa innoti si nu vrei sa ratezi sansa, ia-ti ob-uri si foloseste-le cu incredere.

pa, pa.

| lol1232 a răspuns:

Prietena mea a pătit la fel daca esti pe ciclu indicat este sa nu te duci dar daca vrei sa mergi poti sa iti iei decat slipul se va irosi in apa asa cum ai spus tu succes cu baiatul :d

| Stefiiii a răspuns:

Eu zic sa te duci si eu am patit la fel mi-am pus un protejsilp si am intrat nu s-a intamplat nimictongue eu am avut doar slipul si atat tongue
Deci : Distractie placuta alaturi de baiatul ala smug

| Miryam a răspuns:

Nu-ti recomant dar ar trebui sa folosesti un tampon, adica O. B si asa ar fi cel mai simplu. Daca vei intra in apa si cu 2 perechi de chiloti ti se va uda absorbantul, lucru care nu e chiar foarte placut.Nu ti se opreste ciclul si nici nu faci apa rosie de la piscina.Asa ca ramane la alegerea ta ce decizie vei luat, oricum O. B ramane cel mai indicat. Distractie placuta oricum.

| Buburuza16 a răspuns:

Pai poti merge la farmacie sati iei niste pastilute de intarzierehappy