Eu zic sa folosesti o. b. Este cel mai bun pentru astfel dde situatii.
daca iti iei 2 perechi de chiloti, tot degeaba; se va inrosi apa mai ales daca spui ca ti. a intarziat o luna; e posibil ca fluxul sa fie mai "puternic" in sensul ca o sa ai mai mult.Totusi, eu nu ti-as recomanda sa intri in apa rece atat timp cat esti pe stop.
Dar daca zici ca baiatul de care iti place te va invata iar sa innoti si nu vrei sa ratezi sansa, ia-ti ob-uri si foloseste-le cu incredere.
pa, pa.
Prietena mea a pătit la fel daca esti pe ciclu indicat este sa nu te duci dar daca vrei sa mergi poti sa iti iei decat slipul se va irosi in apa asa cum ai spus tu succes cu baiatul :d
Eu zic sa te duci si eu am patit la fel mi-am pus un protejsilp si am intrat nu s-a intamplat nimic eu am avut doar slipul si atat
Deci : Distractie placuta alaturi de baiatul ala
Nu-ti recomant dar ar trebui sa folosesti un tampon, adica O. B si asa ar fi cel mai simplu. Daca vei intra in apa si cu 2 perechi de chiloti ti se va uda absorbantul, lucru care nu e chiar foarte placut.Nu ti se opreste ciclul si nici nu faci apa rosie de la piscina.Asa ca ramane la alegerea ta ce decizie vei luat, oricum O. B ramane cel mai indicat. Distractie placuta oricum.