anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all imi dati si mie niste statusurii va rogg din astea asa mai noiwinkingbig grinbig grin: Ms mult

1 răspuns:
| AngelaZero a răspuns:

Cand viata iti da lamai...arunca-le in cineva

in rai se zice ca poti avea ce vrei, spre exemplu tigari... dar daca raiul e sus, sus nu e oxigen, cum iti aprinzi tigara?

frigul si durerea te fac sa te simti viu, dar caldura si iubirea sunt cele care te fac sa te simti uman

imagineaza-ti o lume fara situatii ipotetice

brb am cazut din scaun...asta s-ar putea sa dureze ceva...

mai bine sa taci si sa fi considerat idiot, decat sa deschizi gura si sa stergi toate dubiile

se zice sa nu te cobori la nivelul unui idiot. asta e pentru ca idiotul te-ar face pentru ca are mai multa experienta pe nivelul lui

o zi fara soare e ca...noaptea

lasa mesaj dupa bip. daca nu auzi un bip, renunta

nu-s aici dar daca tipi tare la monitor poate te aud

brb.nugasescbaradespace.panacitestituastapoateogasesc.

nu-s. pot vorbi cu pc-ul in schimb.

daca iti doresti ceva de la o stea cazatoare se poate indeplini. asta daca nu e un meteorit. in cazul ala ti se implineste dorinta doar daca ti-ai dorit sa mori lovit de un meteorit

brb mi-a fugit cainele cu tastatura. incerc sa-l prind

stau exact in fata calculatorul dar mi-e prea lene sa-ti raspund

nu-s destul de talentat sa ma scarpin si sa tastez in acelasi timp

asemanarea dintre un baiat si un dovleac e ca amandoi au capul gol, creierul terci si dupa cateva zile incep sa miroasa ciudat

sunt fata si musc. deci nu ma enerva

el mi-a rupt inima. eu i-am rupt capu

dumnezeu a creat barbatul primul pentru ca mai intai ai nevoie de o schita ca sa ajungi la o capodopera

printul meu in armura s-a dovedit a fi un fraier in folie de aluminiu

un prieten bun te va scoate din inchisoare. un prieten adevarat va sta langa tine soptind "asta a fost tare frate"

nu trebuie sa fii mai rapid decat ursul. doar mai rapid decat cel mai incet care fuge de urs

"daca pui ceva in ghilimele, toti vor crede ca a fost zis de cineva faimos si intr-un final vor incepe si ei s-o zica"

fi eco. economiseste apa. fa dus cu un prieten. cine se ofera?

Întrebări similare