| Abcfunny a întrebat:

Buna all! Iubitul meu acum 3 luni a facut o forma urata de herpes pe fata si a venit la mine, nu am stiu daca se ia si ne-am sarutat.Am facut si eu[am fost la budimex la dermatologie a zis ca e herpes] ne-a trecut etc...
Ieri a facut iar, tot pe fata dar in alt loc[se duce maine la dermatologie si el].
Intrebarea este:Vreau sa ne vedem, dar eu numai vreau sa mai iau [incepe scoala.] ce putem face "asa distractiv" sa uitam ca trebuie sa ne sarutamlaughing?[fara misto]
Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| cristiyana a răspuns:

Eu am abia 16 ani si gandesc ca un copil.am patit si eu ceva asemanator si nu ne-am sarutat.ne imbratisam ne ciupeam ne bateam (in joaca) ne gadilam ne alergam ne tavaleam prin iarba (era noaptea si eram undeva la bunici la tara.nu stiu eu asa am facut dar banuiesc ca uh n-o sa faci asa ceva.doar mi-am spus parerea.big grin

vedeti voi.iti doresc numai bine si sa se rezolve totul.pwpicy

1 răspuns:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Departe de mine sa fac vreun misto, puteti sa aveti relatii sexuale,[cam greu, daca nu va sarutati], dar va puteti uita si la filme, sa ascultati muzica, sa organizati un party, sa mergeti la cumparaturi, la un picnic[daca prinzi o zi frumoasa], s. a. s. a.

pa, pa.