| chestiebah a întrebat:

all! :* Le place baietilor piercing-ul in limba? Daca da, de ce, daca ar putea si baietii sa raspunda as fi incantata, dau fundita, v-am pupat :*

10 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, mar bufni rasul de as avea o iubita cu piercing in limba.Ar fi o problema la sarutat, ca si eu am.Si nu prea's dispus sa il dau jos. Oricum e ok, mai ales in relatiile intime e cireasa dupa tort, oricum la cate riscuri sunt..Vai si amar de ala care e inconstient cum am fost eu de la facut.Eu am scapat cu bine, poti ramane fara gust, iti poti sparge dinti(pana si eu care il am de 10 11 luni mai il prind la masele rar) Poti face infectie, trebuie sa te speli des pe dinti, trebuie sa ai grija sa fie infiletat bine sa nu il inghiti.In plus tu ca femeie trebuie sa auzi ironiile la barbati gen "imi gadili si mei cocoselu cu cercelu? " SI alte lucruri.Eu ca barbat nu imi fac griji, ma uit putin urat si se calmeaza treaba.Banuind ca tu esti inca pustoaica pe la 14 15 ani, stai potol ma ibine big grin

| chestiebah explică (pentru Liviu):

Ce te face sa crezi ca am 14-15 ani, depasit varsta.am 19

| Liviu a răspuns (pentru chestiebah):

Multi inainte, oricum te sfatuiesc sa nu iti pui, chiar daca pare 'cool' SUnt multe riscuri in spate.Eu nu am stiut astahappy-

| chestiebah explică (pentru Liviu):

Ce nu ai stiut?happy

| eXtreme21 a răspuns:

Bai, eu sunt baiat si mi se pare o prostie. Spune-mi ce ti se pare asa misto sa-i pui piercing in limba? Doamne, e mult mai bine sa fii natural, poti iesii in evindenta si prin alte calitati pe care le ai. Sper ca am putut sa te ajut.

| OnuOnulică a răspuns:

Mie nu imi place si nu vad rostul...dar majoritatea baietilor sunt incantati cand o fata isi pune pircing.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Tampenie de adolescenti! Nu. Ce vezi placut la un fier in limba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scarbos. doar simplul gand ca poti face o infectie si sa ma sarut cu tine? mai bine ma arunc de la etaj.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ps: mda, sunt multi care nu au infectie, dar totusi mi se pare ceva idiotesc. oricum, piercing mi se par pentru adolescenti, sunt chestii de "copii" dupa mine. una normala nu ar avea asa ceva in limba.

| dani2404 a răspuns:

Penal, scarbos si aiurea.

Întrebări similare