| alessia a întrebat:

Buna all! ma simt asa de naspa.de ieristraight face deci imi place un tip si am vorbit ieri cu o prietena care il cunoaste si mi-a zis ca s`a mai intalnit cu el, au mai vorbit si ca arata la fel de bine cand l`am vazut eu ultima data -ca era si ea cu mine- poate si mai bine.chestii din astea.straight face[eu nu l`am mai vazut de ceva timp deoarece acum sunt in alta tarastraight face]. problema e: simt ca ea il place, adica sunt mai mult ca sigura. mi-am dat seama dupa cum vorbeste despre el, vrea sa afle multe despre persoana lui si asa mai departe. tot imi zice "e frumoos", "vreau sa-l mai vad". acum nu stiu ce sa fac. cand ma intorceam in Romania, avea si eu niste planurihee hee acum.thinking nu prea cred ca el o va placea pe ea.hee hee asta zic eu:p in fine, voi ce ma sfatuiti, ce sa fac?

va multumesc enorm:*. pa-pa. [si funda cel mai bun raspunsbatting eyelashes]

Răspuns Câştigător
| CapacDeBere a răspuns:

Buna...in primul rind sunt cam in aceeasi situatielaughing insa, daca ea il place nu inseamna ca o place si el pe ea, intelegi?winking asa ca stai calma.si cand te vei intoarce in Romania sunt suta la suta sigura ca va pune ochii din nou pe tinekiss

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Daca nu crezi ca o va placea, atunci ar trebui sa stai linistita. Da faza e ca dupa cate zici, fata aia e mai "intepata" ca tine, adica se cam ia in vorba cu el. Fii si tu mai indrazneata, iate in vorba cu el, atingetiva "din greseala" de multe, chestii din astea.
Si daca il placi nu astepta sa zica el "vrei sa fii prietena mea" ca am intalnit cazuri din astea, cand baietii nu cer prietenia, pentru ca nu e obligatoriu din cate stiu eu (dupa o fata putin cam dusa pe care o cunosc, cica e obligatoriu) laughing poate va si casatoritilaughing da vezi ca acolo el trebuie sa ingenuchieze in fata talaughing nu tulaughing stiu si barbati pe care a trebuit sa-i ceara femeile (nici asta nu e rau, da barbatu ar trebui sa ingenucheze in fata ei nu ea, da depinde si de circumstante)laughing

| DeeaBlondiii a răspuns:

Incerca sa vorbesti cu el...si da`te la el, vorbeste mai mult cu el si afla ce simte cu adevaratwinking

| Viviluka a răspuns:

Intreab-o pe pr ta daca ii place de el si vezi ce zice? daca incepe cu raspunsuri din astea : " nuuu ce ai fata oh go on " e clar... sau " daaa.imi place chiar numai pot ".Zi sa iti zica sincer si fa-o sa inteleaga ca el s-ar putea sa n-o placa si helooo parca era al tauwinking. Si daca va fi chestia sa aleaga intre voi. Sincer prietenia voastra e mai imp asa ca baietii gasiti in toata lumea

| sasusaku4ever a răspuns:

Intai ar trebui sa il intrebi pe baiatul ala ce sentimente are pentru tine... daca nu cumva el si cu prietena ta sunt impreuna deoarece daca vrea sa il mai vada si chestii de genul asta e posibil.iar daca nu este cu el atunci eu zic sa il intrebi; iar daca spune ca nu are decat un sentiment de prietenie, de amicitie fata de tine, consider ca ar trebui sa ii dai si prietenei tale sansa sa faca o incercare...happybig grin. sper ca ti-am fost de ajutor.