Nu e mare lucru
dupa ce il cumperi
cum ai zis si tu este bine sa il dezinfectezi cu spirt si sa freci bine zgarciul acolo la nas ca sa ti se mai dezmorteasca sa nu te doare asa tare :*
Pai.in primul rand nu cumperi pierce ul din piata...il cumperi din magazin.il poti steriliza daca treci cu o flacara peste el. dar daca se deterioreaza mai bine spala l cu spirt.si dezinfectezi si zona in care vre sa ti pui pierce ul.inainte si dupa ce ti l pui si cureti fosrte bine zona aia dupa ce ai terminat
Eu mi-am facut acum cativa ani in IDM, sau complexu ala de la basarab, nu mai stiu exact cum se numeste acum ca nu mai sunt de ceva timp in tara. aveau cercei frumosi, si faceau si gaura, fara sa coste o avere.cred ca la ultimul etaj la argintarie.
Trebuie sa fie piercing medicinal.Nu e mult e 10 lei un piercing.
Eu mii l-am dat direct in mall.
Si trebuie sa stai cu el in nas maxim 7 zile.Si sa nu uiti sa il mai misti, ca sa il poti scoate cat mai repede.
In primul rand, ar trebui sa ti-l achizitionezi de la un magazin de specialitate, unde ai putea gasi si un profesionist care sa-ti ofere instructiuni, nicidecum din piata. Costa mai mult, dar e sigur!