Nu ştiu...păi ai putea să-i ...ai putea să te uiţi pe aici întâihttp://cadourihaioase.ro/......c-469.html apoi vorba celorlalţi, depinde şi de vârstă. Cumpără-i o diplomă de cel mai zăpăcit prieten sau chesii de astea(s-ar putea să găseşti pe la magazinele de suveniruri). Sau de ce nu îi organizezi o petrecere surpriză în pijamale de ziua lui cu tot felul de chestii trăznite în program. Sau dacă nu poţi şi nu poţi să o faci noaptea, nu te lasă părinţii, nu găseşti pretext pentru a-ţi aduce atunci prietenul sau altele renunţă la pijamale şi vezi ce petrecere surpriză îi poţi face şi unde. Vorbeşte şi cu alţi prieteni şi cunoscuţi de-ai lui să vedeţi dacă puteţi orgamiza ceva. Baftă!
Ce limbaj, phuuu! Da`nu te`ajut nici daca-mi dai bani, la cum ai scris intrebarea.
Daca scrie la fel ca tine atunci un dictionar ar fi minunat sau daca dispui de mai multi bani puteti merge impreuna la un curs de dictie
Adda acum sincer, ai omorat limba romana total). Dictionarul daca il ai apuca-te si citeste-l sa vezi cum se scrie corect! Daca vei continua sa scrii asa nu vei fi luata in serios, vei primi numai raspunsuri in care vei fi criticata-pe buna dreptate totusi.Cat despre cadoul traznit scrie-i o scrisoare de dragoste, dar corect! Vei vedea cat de surprins va ramane de noul tau vocabular
Buna! In primul rand, m-au durut ochii cand am inceput sa citesc. In al doilea rand, eu ti-as recomanda un ceas, dar cand am vazut ca vrei un cadou mai traznit, nu stiu, cred ca trebuie sa ii dai vreo cateva suluri de hartie cu sudoku pe ele
O camasa si un parfum si sa fie puse intr o plasa dinaia de cadouri da faina sa fie.
Cauta o fotografie cu voi doi si fa-i ceva personalizat: o cana sau o perna. Uita-te pe aici: www.epersonalizari.ro
Doamne
cum scrii
baa asa scrii si la scoala cu
iaj putea lua?
puneti bă diacritice la tastatură
INAVŢĂ SĂ SCRII ROMÂNEŞTE
dupa aia pune intrebari
si acuam raspunsul
iai un ceas / bratara / colier / parfum /un mouse de calculator razer (daca e gamer) / tricou personalizat si dupa aia cumaprati si tu un dex
Cred ca ar fi frumos un tricou si un parfum sau un parfum si un ceas sau un parfum si un ursulet dragut. dar depinde de varsta prietenului tau daca e trecut de 14 ani atuni lasa ursuletul