Buna,
De multe ori, un baiat care chiar nu vrea nimic de la tine iti taie craca imediat, adica, iti bate apropouri ca nu vrea nimic de la nimeni, etc
Bun, faza cu mainile daca ti-a facut-o numai tie, insemna totusi ca s-ar baga cu tine in seama, dar cat despre privire, poate te-a privit asa, pentru ca asa cerea dansul!
De ce nu incerci sa ii spui pe mess, ii spui ca nu mai stie absolut nimeni, pentru ca s-ar putea ca si asta sa intervina, faptul ca el lucreaza acolo si poate ca nu prea are voie sa fie relatii intre el si elevi!
Parerea mea este sa ii spui, nu are rost sa mai astepti ca sa il vezi cu alta de mana!
Bafta!
PS sa nu faci prostia sa renunti la dansuri!
Cand incerc sa vorbesc cu el ramana fara cuvinte, si daca el nu vrea nimic pic de fraiera...Si o sa ma simt naspa fata de el la repetiti, nu as putea spuna ca lucreaza dar se ocupa cu dansul pentru ca ii place si nu cred ca l.ar afecta cu ceva[parerea mea, el are alt post de munca, dansul il practica doar de placere ]
Tu stii!
Dar daca peste cateva zile il vezi de mana cu alta, sa nu iti fie ciuda!
Incearca sa vb cu el pe mess despre asta, intreaba-l daca are prietena, daca vrea o relatie si tot d-astea, ca se prinde el, si daca vrea ceva de la tine, o sa iti spuna!
Alta solutie nu vad!
Bafta!
O sa ii se para ciudat, sau poate o sa fie mirat, nu e genu de pers care sa iasa cu prietena de mana prin oras.
Si mie se pare cidata faza cu sms.ul la orice ora.
Chear nu stiu e sa fac, oricum o sa incerc. chit ca o sa raman [poate] fraiare daca nu ma place, dar asta e
Multumesc Eu plec la scoala, ne auzim diseara
Ok, trimite-mi id-ul tau printr-un mesaj privat!
Eu spun ca orice ar fi nu ar trebui sa renunti la dansuri doar pentru el. Pana la urma dansul e pasiunea ta si nu merita. Si in privinta lui, nu inseamna ca te place doar pentru ca iti zambeste si alte chestii. Poate asa se comporta el cu toate fetele. Daca vrei poti incerca sa ii spui, pentru ca nu este neaparat adevarat ce am spus eu, eu am spus parerea mea. Bafta! :*
Buna, eu te-as sfatuii sa o lasi mai moale..., sa mai astepti "semne"deaste din partea lui, sa te convingi ca merita. Daca mai primesti semne., eu zic sa ii spui, dar sa nu renunti la dansuri. Poate se leaga ceva intre voi, acolo! Ma bucur ca te-am putut ajuta, sper!