| Static a întrebat:

Buna all happy, stiti eu de ceva vreme am deveni emo scene, nu emo adevarat! Si nu stiu cum sa ma manifest acum l-a inceput. Am inceput prin a imi face parul tapat exact in stil emo, si machiajul cu negru si tus. Sunt imbracata ca a tare. Ascult rock e muzica mea preferata big grin. Nu sunt deprimata si nici nu vreau sa fiu, sunt o tipa de distractie si ma simt bine x]. Dar parca ceva lipseste straight face, cred ca e de vina parul. nu stiu cum sa il fac sa stea toata ziua inclusiv la scoala asa cum il fac acasa. Il dau cu fixativ care tine 24 de ore insa se mai plosteste iar la scoala nu pot sa mi-l aranjez ca nu am cum. sad stie cineva cum as putea sa imi imbunatatesc noul stil emo scene? big grin

3 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Dupa ce ai spus tu acolo imi suna ca si cum stilul asta nu e chiar potrivit pentru tine, dar in fine. Ai putea sa folosesti niste produse pentru volum, pentru ca banuiesc ca lipsa de volum e motivul pentru care parul nu sta nici cu fixativ.

| madytzy_3356 a răspuns:

Accesorii \m/

| Acatrinei_Ancuta_Ioana_1995 a răspuns:

Pai dupa descrierile pe care le-ai facut u, nu prea pari sa fi si nici sa ti se potriveasca acest stil.Gasesteti un stil mai aparte ok happy asta ii un sfat iar, in legatura cu coafura nu pot sa imi dau seama...:/ cred ca ai parul moale de nu iti sta sad