Pai si eu sunt destul de noua, si inca nu am primit nicio fundita. Ca sa primesti una trebuie sa raspunzi la o intrebare, iar daca acel raspuns este cel mai bun, cel care a intrebat iti poate da fundita. Nici eu nu am stiut la inceput ce-s cu funditele alea si am intrat la INTREBARI FREGVENTE de pe bara de sus si acolo am gasit mai multe informatii. Tu poti sa dai o fundita daca intrebarea ta are mai mult de 2 raspunsuri, si dupa 2 zile de la primirea raspunsurilor te intreaba ei daca aleg un raspuns castigator. Deci continua sa raspunzi la intrebari si poate vei primi vreo fundita.
Succes in continuare!
Si apropo de fundite. Imi vei da una?
Avem fundite pentru ca am raspuns la intrebari si cei care au pus intrebarea ne'au oferit'o ca si un fel de premiu
raspunde la intrebari si o sa primesti si tu fundite
oricum nu te ajuta cu nimic, doar ca, castigi puncte
si parca pe TPU nu suntem pentru fundite ci pentru a ajuta
Daca dai un raspuns folositor pentru cel care a pus intrebarea, o sa primesti fundita, bineinteles ca pe langa asta, depinde si daca cel caruia ii raspunzi obisnuieste de obicei sa dea fundita sau nu.
Si eu sunt de ceva timp pe site si tot nu am fundite.
De obicei dau raspunsuri complete
dar oricum nu prea le dau importanta. daca nu imi da cineva fundita nu incep sa injur acea persoana
Ma gandesc ca data viitoare voi da un raspuns complet si voi lua fundite
Succes la fundite! :*
Funditele le capeti in timp.
Da stiu prin ce treci eu la inceput eram"geloasa" pe
psiholoaga pentru ca avea multe fundite.
O sa ai si tu. Cum? Ajutand persoane fara sa te gandesti la recompensa. Sa nu te prind cu "fundita?" la sfarsitu unui raspuns ca te mananc, nu vreau sa fi si tu virusata de prostia asta.