| bianca97 a întrebat:

Buna all! Va rog sa imi spuneti cateva idei despre ce as putea sa fac vara asta...ca nu prea am idei... cele mai interesante si mai frumoase idei primesc fundoi si vothappy

5 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Eu m-am apucat de karate si de japoneza. Daca ai imaginatie ai putea gasi mii de ocupatii cum ar fi animeurile, limbi straine sa iesi cu prietenii sa-ti faci un blog sa mergi la piscina.Eu de ex am toata vara programata la minut. Sper ca ti-am fost de ajutor papa

| Alecsiaaa a răspuns:

Buna Bianca! Vakantza placuta ti urez.:P. Deci daca ai coarda si inca te pasioneaza poti incerca sa faci ca in videoklipua asta http://www.youtube.com/watch?v=zoMYU_nOGNg
2. Jokuri sunt ff multe dar poti face si proiecte.:P Sau urcate pe pragul de la usa ia o carioka si masoara-te! O sa vezi ca in vara aceasta o sa fie foarte foarte frumos ptk o sa cresti in inaltime.:P Fiindka la scoala suntem mai stresati... :P
3. Poti citi carti :X Bancuri cu Bula:)))
4. Joaca volei cu prietenele sau daca niciuna nu e pe acasa joaca cu peretele. Stii tu.:P
5. Incearca sa pui muzicaa la pc sau pe tel si sa dansezi pinguinu :)) o sa razi iti zic eu e cam ciudat sau sa dansezi cum crezi uh.
6. Poate o sa mergi si in vacanta la munte sau mare! Difera bugetul:))
Te pup, aL3xA

| AlexaBio1234 a răspuns:

- sa citesti
- sa asculti muzica
- sa iesi cu prietenii
- sa te joci pe calc
- sa intrii pe TPU
- sa dormi
- sa visezi cu ochii deschisi
- sa-ti gasesti un jop part-time
- sa te plimbi
- sa iesi afara
- sa te bucuri de vacanta
- sa mergi la shopping
- sa mergi in excursii
- sa iesi undeva cu prietenii
- sa faci curat
-sa te duci intr o tabara
-sa mergi la piscina
daca ai catel sa incerci sa il dresezi(poate fi foarte amuzant{
-te ai putea pune la punct cu arta fotografica
-sa mergi la cursuri de dans
-sa mergi la mare
-sa mergi intr-o tara straina
-sa mergi la munte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! În primul rând îţi urez vacanţă plăcută! Apoi, te invit să dai click aici cînd te plictisesti http://lecturirecenzate.ro/ Ai ce face toată vara!

| bianca97 explică:

Multumesc pentru toate raspunsurile!