| Sebi00 a întrebat:

Buna all vreau sa va intreb ceva daca mananc intr-o zi putin pot sa slabesc? sau slabesti cand nu mananci nimica toata ziua? si inca o intrebare am 14 ani si am 58 de kg e bine pentru varsta mea?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai stai tu nemancata la varsta asta cand inca esti la pubertate si ai sa vezi cum pe la 20 de ani o sa stai numai prin spitale cu boli de stomac,bila si pancreas.

Mananca zilnic cele trei mese principale plus gustarile dintre. Daca nu faci asta te-am avertizat ce patesti,ti se slabeste corpul, imunitate ''ciuciu'', apoi plimbari prin spitale.

Eu am facut 2 ani de zile asta.Am mancat putin ca nu aveam deloc pofta de mancare, plus stres si m-am trezit acum 6 luni din spital in spital pentru ca,corpul meu era foarte slabit, am facut si enterocolita, apoi crize dureroase de bila.Regret amarnic acum ca mi-am infometat corpul.

Si acum,dupa atata timp,duc mereu lipsa de vitamine, glicemie scazuta, desi mananc si cate 7 mese pe zi!

Nu iti descriu problemele mele medicale aiurea, doar vreau sa te fac sa intelegi ca infometarea are 2 fete!

8 răspunsuri:
| aniiledha a răspuns:

Ar trebui sa ai putina rabdare pana te ingrasi pentru ca este mai greu sa te ingrasi decat sa slabesti. ar trebui sa mananci 5-6 mese pe zi ca sa pui ceva pe tine. si la a 2-a intrebare, depinde ce inaltime ai. daca tu te vezi slaba/a ar trebui sa mai pui ceva pe tine.

| ccriss a răspuns:

Eu am 17 ani si 49... depinde ce inaltime ai

Răspuns utilizator avertizat
| Sebi00 explică:

Am 1,70 si ceva.cred ca

| Sebi00 explică:

Da nu vreau sa slabesc vreau sa ma ingras!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci cat mai multa miscare/sport (alearga) si sa ai grija sa mananci sanatos. nu trebuie sa te infometezi ca sa slabesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam greu la dragoste si sex.Categoria este gresita.

| adelina9992 a răspuns:

Draga mea cu o floare nu se face primavara. nu trebuie sa te infometezi si a doua zi sa mananci pe saturate pentru ca o sa iti faci mai mult rau.incearca sa nu mai mananci dulciuri si paine iar dula 6 seara nu mai manca deloc iar carne mananca de 2 ori pe saptamana de preferat fiarta si o sa vezi ca o sa dai jos in mod sanatos dar nu te infometa pentru ca esti in crestere.