| DeEa_4814 a întrebat:

Buna all!happy vreau si eu statusuri de genul: "si spun: guta de dragul ei ma potolesc ca-i atat de mica si o iubesc"

sau:

"Anii trec, anii repede trec Si-au ramas tot mai putini cei care te-nteleg Te tarasti cu greu prin viata, zilele le numeri si zbieri Ca timpul trece greu atunci cand suferi...:-

3 răspunsuri:
| Miha1308 a răspuns:

Intra pe statusuri.ro tongue

| Irmmma a răspuns:

Cateodata, pur si simplu iti vine sa renunti! Iti vine sa pleci dracu` si sa nu mai anunti! Ai vrea sa te ascunzi, dar stii ca e lumea e mica si nu poti sa te ascunzi de ceea ce ti-e frica!
Invata sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima! NU-s asa de buna de pus in rama. Da' n-am regrete, stii, refuz sa cred ca sunt o drama!
Trist contemporan in trenuri te pierzi, imbecil si naiv in lucruri usoare visezi. Ce crezi cand oamenii din jurul tau pier, fara balanta, cu stampila, strict efemer.
Tu nu ma cunosti si nu e provizoriuu`Lumea me se`nvarte intre vise, iluzii si orgoliuu`. S`nt perfect imperfecta de cand ma stiu! Doar ca am curaj sa fiu cine s`nt pana nu-i prea tarziu!
Zile trec, zile vin, iar timpul ma omoara.Plecarea ta subita a-nceput sa doara.Afara e soare, in sufletul me furtuna.Pentru fericirea mea esti unitatea de masura!
Traim intr-o lume virtuala, plina de culoare.stapanita de satusuri si avatare!
Lipsita de orice cod moral, prefer sa fiu decat sa par!
Ce tot ma freci la melodie? NU vezi ca nu-mi pasa?oh go on! Deci lasa`ma... \:d/
Pentru el esti doar o alta fata, mai mult nu ai fost niciodata! El nu tine la tine, de-atatea ori te-a facut sa te simti un nimeni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !