| Stalin_2493 a întrebat:

Buna alll...am o intrebare:eu vreau sa ma vopsesc, acum sunt saten deschis spre blond, radacinile firelor fiind blonde, vreau sa ma vopsesc saten inchis(eventual brunet dar tenul imi este inchis asa) dar imi creste parul foarte repede, cineva mi-a spus ca daca ma vopsesc o sa am varful firelor satene si radacinile blonde si o sa arat naspa! Cam ce ar trebui sa fac sa ma pot vopsi si sa-mi mentin parul? Dau fundista:d plz helphappy

1 răspuns:
| Gabi_6377 a răspuns:

Orice culoare inchisa acopera blondul fara diferente intre varf si radacina.Depinde ce nuante vrei, pentu ca daca te vopsesti saten deschis sau blond, e adevrat ca se va vedea diferenta intre varf si radacina.Nu are nimic daca ai tenul inchis pentru brunet. Oricum e bine sa nu alegi negrul ala dur, sa aduca un pic a saten. Te poti vopsi cu o culoare mai inchisa, pe care o intretii prin spalare normala, fara sa te vopsesti prea des sau sa te decolorezi, pentru ca asa arzi parul. Te vopsesti, il tunzi la varfuri odata la cateva luni si opteaza totusi pentru culori apropiate nuantei tale naturale.