Pai in primul rand trebuie sa mananci sanatos. In al doilea rand sa mergi la sala, adica nu numai decat sala. poti sa iesi sa alergi, in cazul in care ai bicicleata sa te plimbi cat mai mult cu ea. Dar in primul si primul rand sa mananci sanatos : fara dulciuri, FastFood. in fine, mancaruri care ingrasa . Asa este cal mai bine sa faci.Parerea mea este sa nu te infometezi, sau chestii de genul ast. Asa daca mananci sanatos poti sa mananci si o tona de mancare pe zi, ca nu te ingrasi. Succes! :*
Te-ntaleg. deci eu am avut 56 jumate si acum 51 jumate eu am slabit 5 kg in 5 luni. deci in fiecare luna slabeam cate un kg, tu trebuie sa-ti faci o dieta sanatoasa care cuprinde dimineata ori fructe sau legume ori o fiert cu paine intregrala, si trebuie sa faci sport daca nu ai timp macar de 2 ori pe saptamana. o sa se vada rezultate, apropo tine numarul caloric tu trebuie sa mananci 800-900 ccl ca sa slabesti, nu te ingrijora daca nu o sa se vada din prima saptamana, imp e sa nu mananci cartofi prajiti, paine si sa nu le combini cu carne, sa bei multa apa si ceai verde si sa faci gimnastica
Pff, is multe metode de slabit dar cea mai sanatoasa este...sa mananci la ore fixe, sa mananci sanatos, sa nu mai mananci dupa ora 6 si sa faci mult sport (jogging, dansezi, mai practici u cv sporturi care iti plac) si nu in ultimul rand SA AI AMBITIE, daca nu ai AMBITIE nu faci nimic. Si la inceput sa o iei mai usor sa nu te infometezi. Sper ca te'am ajutat...
Incercati dieta Montignac! Este perfecta atat pentru cele care vor sa slabeasca cat si pentru cele care vor sa se mentina si sa manance sanatos. Gasiti meniuri si retete pe http://femeiladieta.blogspot.com
TraDeMaDe întreabă:
patrizia696 întreabă: