Salut. In primul rand felicitari pentru felul cum ai ales sa slabesti. Si eu sunt la dieta acum si sincer nu ma asteptam sa am rezultate asa repede si mancand aproape tot ce vreau dar am grija sa caut mancarea si dulcurile saraci in calorii si grasimi. In primul rand trebuie sa te feresti de tot ce se numeste grasimi.Mananca fara paine, poti inlocui painea cu orez, cartofi natur, sau mamaliga. Fripturile sa fie numai din carne alba ( peste sau pui ) si toate pe gratar se pe placa de teflon dar fara ulei. Dimineata mananca numai cereale din porumb cu iaurt degresat sau cel mai mic procentaj de grasimi. Totul consta sa te uiti absolut la tot ce mananci si sa eviti mancarurile care contin multe calorii si grasimi pe 100 de grame.Incearca sa iti faci un obicei sa verifici continutul caloric la absolut tot ce cumperi sau mananci. Apropo, si multa salata(Friptura, orez, salata). Iar seara daca iti este foame mananca fructe. Uite iti dau un link unde iti poti calcula cate calorii mananci la o masa. http://www.csid.ro/calory-calculator/ Sper ca iti sunt de ajutor. Succes!
Nu stiu ce sa spun. stiu ca sunt operatii de genu' asta daca nu vrei sa ti se lase burta sau altceva.
Dar in primul rand depinde si varsta. ca am mai vazut aici pe TPU unii care aveau vreo 13-14 ani aveau vreo 60 de kg. si eu zic ca-i destul de normal.
Cati ani ai? Totusi la 1'62 nu cred ca ar trebui sa slabesti 20 de kg.vei fi ff slaba daca ai 1'62 si 43 kg vei fi ff slaba si nu prea cred ca o sa arati bine mai bine slabeste doar 15 kg. eu am 1'62 si 48 de kg si sincer nu vreau deloc sa slabesc...Scz nu te ajut deloc dar asta e parerea mea [Pupici:*:*:*].
Fetelor, intr-adevar dieta nu ar strica.dar ai grija, daca gasesti o dieta, nu o modifica. dietele sunt facute in mod normal de nutritionisti.acele diete, chiar daca le vezi tu pline de calorii. contin alimente combinate in asa fel in cat arderile sa se accentueze.si ma refer si la faptul ca, contin proteine, fibre, vitamine si multe altele.nu de alta dar eu am vrut sa slabesc acum 1 an jumatate.si la fel ca si tine vroiam o dieta.am gasit una.si am inceput sa o schimb si intr-o luna am ajuns la 34 de kg de la 55 ( la 13 ani - 14) ( eram anorexica)AI MARE GRIJA.acum.iar vreau sa slabesc, nu ca as fi grasa, am 52 de kg si 1, 70 la 15 ani.dar mi-am dat seama ca am nevoie si de sport. tinand numai o dieta nu-ti poti intari muschii. care.la un momendat se lasa.si inca o chestie.nu slabi brusc.o sa-ti apara vergeturi.eu mi le-am facut cu laser.dar mai bine nu le aveam de la inceput.ai grija ce faci :*