| diiiiiannnnaa a întrebat:

Am 1.75 si 65 de kg si ma simt obeza crying ce as putea sa fac?:-s

8 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Sărut mîna încearcă să bei seara o cană de ceai de purativ fierbinte și ne îndulcit. Succes.Cristi.

| T. AC a răspuns:

Greutatea ideala este inaltimea din ea sa scazi 10 - 20cm si ii transformi in kg si iti iese greutatea ideala dar daca ajungi mai jos de 60 ar trebui sa mergi l un medic si sa consult un nutritionist

| gigiro a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, dar daca esti peste 30 de ani.ai greutatea ideala. Daca esti mai tanara, poti sa mai scazi cateva kilograme. Un amanunt tatusi, daca esti osoasa, esti normala la 65 de kg.

| Anecherry a răspuns:

Sa mergi la un psiholog, apoi la un nutritionisthappy

| babykeykey a răspuns:

Haha. N-ai ce facelaughingChiar sunt curioasa cum arati! Obeza esti cand ai foarte mult, nu cu 1-2 kg in plus. Ce ai putea sa faci? Sa inveti sa te accepti asa cum esti pentru. ca asta conteaza.Cum zice o prietena de-a mea "Daca tu nu te iubesti atunci cine sa o faca?". Si frumusetea nu depinde de kg ci de felul in care te simti.Ai vazut vreodata fete plinute care stralucesc? Acum sa nu te gandesti ca te-am facut grasa sau ceva de genul.Esti perfecta asa cum esti!happy

P. S:Si eu am 1, 75 si 58 de kg!

Bafta!:*

| Tourniquet a răspuns:

Pentru inaltimea ta esti perfecta. happy

Daca vrei sa fii supla... tine o diet cu care te-ai obisnuit [adica mai rar multa paine, dulciuri, sucuri acidulate ]. si nu te vei ingrasa, mentina-te mergand la sala, si mai dai cateva kg jos (2-3).

Bafta kiss

| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu esti deloc adica la inaltimea pe care o ai ai greutatea perfecta, dar depinde si de constructie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 65 de kg insa am 1 70 si am 18 ani...momentan tin o dieta de o saptamana si am dat un kg joshappysper sa dau in continuare vreau sa ajung macar la 59 de kg. Dupa parerea mea ar trebui sa ajungi cam pe la 60-61 kg. Te pup!