| MaRyUkK a întrebat:

Buna am 10 ani si am intrat intr-o belea cam maricica si nu stiu ce sa fac am vn de la scoala cu 2 colegi si o colega.Am mers pe la blocul unui coleg Alex si eu vream sa ma distrez si am vazut o geaca pe culme si eu fiind mai crazy si aveam chef de ras.Am mers si am dat-o jos.SI GHICI! geaca era chiar a bunicii colegului meu eu am fugit si a tipat la mine. _MARIOOO! a zis ca va veni la scoala si mi-e frica maine e vineri si nu crd ca pot lipsi ams i meditatii.Si vor zice ca sunt lasa. Ce sa fac? Apropo asta s-a intamplat azi! iar eu de obicei mai intarzii si colegul meu se va supara tare mult pe mine.Si cum spuneam intarzii el vn mai repede eu azi am intarziat cam mult si am promis lui doamna ca nu se va mai repeta si trebuie sa ma duc mai dimineata.Si dc ma duc mai dimineata si doamna nu e in clasa s-ar putea ca colegul lui sa vina cu mamai-sa si sa dau de dracu ca ma omoara pana vn doamna... URGENT! am nevoie azi de raspuns pentru ca maine e dracu la scoala...

Răspuns Câştigător
| ραтяίcία a răspuns:

Cere'ti scuzewinkingexplica'i bunicii colegului tau ca a fost o scapare ca iti pare rau pentru ce ai facut si ca nu se va mai repeta! bafta!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Invata si tu sa te exprimi si sa mai pui un punct! Dupa posteaza o intrebarestraight face, n-am inteles 2 cuvinte din tot ce-ai scris aici!

| ραтяίcία a răspuns:

Ms pentru aprecierestraight face

| MaRyUkK explică:

Apropo sunt in clasa a 3 a si eu crd ca normal dar colega si colegul meu nu sunt de acord plz raspunde-ti scuze de categorie dar e cea mai vizitata.PLZ DAU FUNDA!

| MaRyUkK explică:

Nu e asta era o geaca pe sarma pusa sa se usuce

| MaRyUkK explică:

Deci colegul meu era acasa a ajuns inaintea mea si avea mamaisa o geaca pe sarma sa se usuce acolo si eu am daramat-o si a cazut pe zapada si crd ca sa murdarit nu era a mea INTELEGETI?

| CocoM a răspuns:

Stai sa vad daca am inteles:
ai venit de la scoala cu prietenii tai, apoi ai luat o geaca de pe o sarma? sau ce? laughing
pai.ce`i asa grav ca ai luat o geaca? /:-) si mai ales ca era a colegului tau oh go on daca ai dat`o inapoi, sunt sigura ca nu se va supara nimeni...