| VIP123950 a întrebat:

Bună, am 10 ani si aproape am 11 ani, locuiesc la sat și am prieteni foarte de treaba și eu mereu ies afara prin sat cu bicicletele nesupravegheați, iar și eu vreau asta dar părinții mei nu ma lasă să ies cu ei, le-am tot spus ca o sa fiu bine, nu o să pățesc nimic dar ei nimic și vreau să-mi spuneți de ce fac ei asa și cum fac sa ma lase.

4 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Sunt părinți mai stricți si le e frică...nu cumva sa pățești ceva. Încearcă să vorbești cu ei, sa le zici ca stai aproape de casă (cât sa te vadă oricând) trebuie sa ii faci sa aiba încredere in tine. Vorbește si cu prietenii tai, sa stati aproape de casa ta

| 1onur a răspuns:

Probabili, părinți tăi se îngrijorează în privința faptului că ai putea întâmpina, avea o problemă, dacă vei ieși afară alături de acei copii de vârsta ta.

Foarte posibil ca părinți tăi să fi observat, la acei copii un comportament mai diferit față de educația! ta, primită de la ai tăi părinți, ei au avut grijă în privința asta so primești, înveți cum se cade, cei 7 ani de acasă!, sănt cei mai importanți! ani de educație! a unui copil! care le poate oferi părinți copiilor săi.

Spunele părinți lor tăi câți dorești să-ți preteci timpul împreună și ceilalți copii de ani tăi, săte poți juca împreună cu ei să nu te mai simiți singur,... Spunele părinților tăi tot ce ai pe inima! ta și sufletul! tău săte poată înțelegă familia ta, din care faci parte și tu!

Spunele părinților tăi, ce te deranjeză la ei, ce te supărâ la ei, ce nu-ți place să faci,...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti copil si vor sa te stie in siguranta.
Ai incredere in parintii tai, ca iti vor binele.
Il poti ruga pe tata sa mearga intr-o zi cu tine cu bicicleta? Intr-o zi de weekend, cand nu are serviciu.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parintii tai au dreptate si, mai mult, nu vor sa fie amendati, avand in vedere ca este interzis ca minorii sub 14 ani sa circule cu bicicleta pe drumurile publice.