E normal si sa-ti vina ciclul la 11 ani (e la limita normalului, dar normal) si sa fie neregulat la inceput.
Buna, asa e la inceput, iti vin neregulat, dar ai sa vezi ca ti se va regla dupa un timp, nu ai de ce sa iti faci griji, este normal sa iti vina la 11 ani, nu e nimic ciudat...
E normal, stai liniştită. Se va regla cu timpul. Se poate întâmpla la început chiar să îţi dispară pentru câteva luni. Stai liniştită!
Da, e normal. Dupa cum a zis si kittyalexandra, s-ar putea sa iti si dispara pentru cateva luni...Eu asa am patit, la inceput, dupa vreo luna nu mi-a mai venit 3 luni.Stai linistita:*
E destul de normal daca esti dezvoltata...eu am 14 ani si jumatate si mi-a venit acum vreo 4 luni si o luna nu mi-a venit de loc dar e in regula pentru ca noi suntem la inceput si primii 2 ani vine cand vre el.
Da, nu e nicio problema.ca ti-a venit la 11 ani. si in primii 2-3 ani iti vine neregulat asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi
Nici mie nu mi-a venit ciclul regulat din prima, Din cate imi aduc aminte, tot asa, mi-a venit 2-3 luni bine, apoi cateva luni nu mi-a mai venit, dar sa vina de 2 ori intr-o luna nu stiu. Daca continua tot asa nu e rau sa mergi la un doctor. Nu e nici o rusine si e si mai bine pentru tine. Ai grija de sanatatea ta, e tare importanta
E cat se poate de normal ...nu ai de ce sa iti faci griji. Cu timpul ti se va regla...
Da, este normal, depinde de organism si de cat de dezvoltata esti.
In primi 2-3 ani iti vine neregulat, are nevoie de timp ca sa se regleze.
Bună.
În mod normal ciclul menstrual se instalează între 12 și 14 ani.
Nu este nimic anormal dacă a venit cu un an mai devreme (11 ani), el poate veni și la 15 ani, fără prea mari probleme.
La început poate fi neregulat ca interval de timp, flux sangvin.
Cu trecerea timpului el se reglează.
Este bine să faci la 18 ani dozările hormonale pentru siguranța sănătății tale.
Pa, pa.