Pai nu cred ca poti tuturor le place de cineva si totusi le este frica sa recunoasca dar tu ca fata ar trebui sa fi cat mai seducatoare si sa astepti momentul potrivit... el e baiat deci el ar trebui sa faca primul pas dar daca el nu il poate face fiind prea timid... sti reclama aia de la oringe in care fata ii trimite biletele? incearca poate va merge te pup si sper ca tu sa nu pierzi ocazia pe care eu nu am avut-o pana in prezent :*
Eu as zice sa nu ii spui, pentru ca o sa-l sperii, crede-ma! Am trait experienta.Depinde...depinde de cat de apropiata de el esti.Daca nici macar nu va vorbiti,incearca sa stabilesti o relatie de prietenie in prima faza. Dupa ce deveniti mai apropiati, studiaza-i limbajul corpului. Daca te soarbe din priviri, eu zic ca te place.Nu stiu ce sa zic.Al meu canta la chitara si mi-am dat seama ca ma place pentru ca ma privea intens la cantecele de dragoste :-)). Revenind la baiatul tau, in niciun caz sa nu ii spui tu ca il placi.Lasa-l pe el sa o faca primul si asa vei avea dovada ca te place cu siguranta.
Si cum vezi tu iubirea la 11 ani? tu inca mai sugi la tita si ati arde de iubire...
Nu trebuie sa ii spui tu incearca sa te pui bine pe langa el si incearca sa vezi daca si el te place, iar daca te place iti va spune el primul bafta!.
Nu trebuie sa ii spui tu asta incearca sa te pui bine pe langa el si vezi daca si el te place si daca te place iti v-a spune el primul dar incearca sa mai astepti putin esti cam mica pe la 13 ani incearca sa iti faci un prieten acum sa te preocupe scoala.
Cred ca nu e momentul potrivit pentru ca sa-i dezvalui tot ce simti, nu te grabi ai numai 11 ani, timpul iti va regla toate problemele...Bafta!
pisy6 întreabă: