E mult mai bine sa te tina din scurt. Da, ratezi unele experiente, care poate ti-ar face mai mult rau decat bine.
Rateaza cam tot
De ce o iesire la pizza i-ar face rau?
Sau la o petrecere unde totul e distractie?
O sa ajunga "salbatic" tinut doar in casa si o sa aiba sentimente de frustrare cand vede libertatea celorlalti prieteni.
Din unele puncte de vedere e bine sa fie tinut din scurt, dar aici e vorba de exagerare. Cand o sa scape de sub supravegherea parintilor o sa vrea sa incerce din toate si abia atunci o sa-i fie rau cand o sa ajunga in anturaje nasoale, o sa aiba vicii, etc, toate astea din curiozitate, vrand sa ajunga din urma tot ce a ratat in trecut, apucand pe drumuri gresite.
Nu chiar tot. E mic si usor de influentat. Prea multa libertate strica, de cele mai multe ori. Am fost si eu ca el candva, si am ajuns sa fac chestii pe care nu-mi imaginam ca le-as putea face.
Acum ori mai tarziu tot o sa ajunga sa faca lucruri. Ideea e sa fie invatat de limite, nu obligat sa se fereasca de ele
Stiu ca poate parea exagerat ce-ti spun, dar incearca sa ai o dicutie cu parintii tai si sa le explici ca niciunul din prietenii tai nu sunt tinuti asa din scurt ca tine si ca ai nevoie de un pic mai multa incredere si libertate. In mod sigur stiu ei de ce fac asta, dar ai putea sa le dai putin de gandit si sa-si mai schimbe putin atitudinea. Bafta!
lovelina întreabă: