| salceanualex a întrebat:

Am 11 ani si vreau sa cuceresc o fata din clasa mea (invat la negruzzi) si sincer chiar nu stiu ce sa fac. Va rog dati-mi un raspuns sincer si concret.Si nu fiti badarani si sa va bateti joc (iubirea nu are varsta). Va rog ajutor!

30 răspunsuri:
| i.love.me a răspuns:

Ok. e prima ta intrebare de pe TPU.nu o sa incep ca altii sa spun ca gradinita nu are ce cauta pe TPU sau mai stiu eu ce...eu una te inteleg.banuiesc ca esti clasa a 5a sau a 6ea. cred ca majoritatea timpului petrecut cu ea e la scoala.si asa poti sa profiti din plin. daca va da proiecte de fcaut poti sa faci echipa cu ea, sau sa o ajuti la anumite probleme.sa ii arati sa ai "ochit'o"...deci,mutate cu ea in banca, si iubiti'va mult :*
poate dai pe la mine cu un mesaj sa imi sp ce ai facut happy

| Seb_Sebastian_1998 a răspuns (pentru i.love.me):

In primul rand ai rija cum te imbraci, nu trebuie sa ai haine scumpe sau multi bani, trebuie doar sa fii aranjat.
In al doilea rand vorbeste si cu alte fete sa nu creada ca esti obsedat.
In al treilea rand incarcasa fii misterios fetelor le place asta
In al patrulea rand nu injura si pastreaza controlul

| Nobody4 a răspuns (pentru i.love.me):

Nu vreau sa risc sa îmi pierd si prietenia cu ea.

| danutz_8631 a răspuns:

Cere-i id-ul de mess.Incearca sa-i faci complimente.Descurcate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.singura modalitate de a o cuceri este intai sa vezi daca ii esti simpatic. daca si ea are o atractie fata de tine. si sa fii dragut cu ea. sa i zambesti si sa te bagi in seama cu ea. spre exemplu "ce bine iti sta astazi imbracata asa, " ce ochii frumosi ai "adica sa i faci complimente. si apoi totul o sa vina de la sine. bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok. Salut si eu am o pRobleme.Sunt intra 7-A Dar imi place Foarte MULtt o fata de la a 6-A dar care nu este nici in calsa cu mine nici in scoala in care invat YO.Cum pot sa fac sa o cuceresc.Mai exista o Problema. Ea invata dupa amiaza yar eu dimineata Va rog SFatuitiMAA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatu si eu am 11 ani si mi place de o fata care cred ca ii place si ei de mine da nu stiu cum sa-i zic, mi-e rusine

| AleXu224 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pana la urama zi ceva nu stiu zi colegei/ului ei de banca ca iti place de ea sau colegului tau sau daca esti curajos i spui in fata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze nu prea stiu cum sa te ajut da poti sa o intrebi frumos daca te iubeste iar daca da atunci gata dar daca zice nu atunci zici ca doar ai intrebat-o asa ca ai auzit ca ea te iubeste si gata sau poti s-o faci sa rada sa dai flori s-o conduci acasa si altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand incearca sa zambesti sa vb cu ea fai cateva complimente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi situatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere-i id-ul de mess, spune-i pe mess ce simti pentru ea dar nu asa dintr-o data ci o iei usor, din vorba in vorba ii zici ca iti place de una din cls si ea cel mai posibil o sa te intrebe de cine iti place.Atunci ii spui. Ii zici ca e frumoasa ca are ochi frumosi...complimente.Si vezi ce-ti spune.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu am aceeasi problema mie imi place deo fata de 11 ani dar ei nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand fa-i complimente frumoase. Cum ar fi,, ce fruoasa esti astzi. ceva de genu. Dar nu o intreba din prima daca ii place de tine. bine

.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incercat sa o inviti la un suc sau sai duci o floare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc alex am 12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate am si eu 11 ani sunt din Bucuresti mi-a placut de o fata dar atunci nu ii placea de mine dear acum ma place ca arat ca Justin Bieber rolling on the floor) si m-a intrebat daca vrea sa fiu cu ea si i-am zis ca da si m-a sarutat pe obrazwinking si am nvitat-o la un suc si acum ne place unu de altu. Fa ceva adica intereseaza-te ce ii place. Si fa si tu ce ii place ((-Ce poti sa faci )winking Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze dar chiar nu stiu

| mihaitzaxp a răspuns:

Pai fratilor, vorbiti pe mess cu ea ca e mai usor pe mess decat sa ii zic i fata-n fata

| micuta_7316 a răspuns:

In primul rand nu avem de ce sa ne batem joc happy Cu totii am trecut prin asta, desi acum ni se pare amuzant si o joaca de copii. Insa la momentul respectiv era ceva foarte important pentru noi. Ai incercat sa-i spui oarecum ce simti? Sa-i demonstrezi? Dar gandeste-te la faptul ca poate si ei ii place de tine, dar ii e rusine sa recunoasca. Sau poate ii place de altcineva. Gandeste-te la aceste lucruri care, zic eu, sunt esentiale, si apoi vei stii singur cum sa o cuceresti :* Ar fii cateva modalitati care ti le-as putea spune dar. Nu stiu daca merg si in cazul tau, oricum fii atent cu ea, fa-i cadouri(nu ma refer la unele scumpe, totusi ai 11 ani), alint-o, rasfat-o. si ai sa vezi ca totul va fi bine:* sper sa-ti fii fost de ajutor:*

| Alexzandru a răspuns:

Pai ar trebui sa te comporti foarte frumos cu ea sa fi un gentelmen daca are nevoie de ajutor sa o ajuti sa te imbraci pe placul ei sa te parfumezi mereu sa te pui la rand sa te prefaci interesat de ce spune ea sa ii dai dreptate in toate sa o inviti undeva la un suc sa o aperi sa fii tu insetzi dar daca ei nu ii place persoana ta schimbo si fate pe placul ei, dar cel mai important spune-i ca o iubesti

| Botea_Denis_1943 a răspuns:

Deci :
1)Fii tu insuti!
2)nu o lua din prima cu replici de agatat
SI O sa ajungi la ea!
CrEDEMA DIN PRopria experienta!
daca vrei intra pe facebook la mine si o sa ma vezi cu ea!:adresa e Denis Botea

| podinabogdan a răspuns:

Si eu sunt in acceasi situate...
daca ma puteti ajuta la podina.bogdan@yahoo.com

| Ionut_Andrei_1987_JsPn a răspuns:

Si eu iubesc o fata sunt in clasa 5 si am 20 de colegi si asta e problema ca toata lumea o sa zica oooooo ia uite cineva e indragostit si o sa mai vina si clasele 6-8 si mi-e rusine ca decat la scoala o intalnesc in fata ca traim in sate diferite.

| Petrut_Manuel_1997 a răspuns:

Am 12 ani vreau să cuceresc o față din clasă de la mine ce trebuie să fac

| Petrut_Manuel_1997 a răspuns:

Trebuie săi faci un cadou săi trimiți pe niște colegi săi spună ca o cheamă doamnă apoi ai pui pe colegi să închidă ușă după acea îi dai cadou o privești în ochi și îi spui ca o iubesti

| mihaivio a răspuns:

Si eu vreau sa o cuceresc pe o fata de 11—12 ani

| an0nim2001 a răspuns:

Da eram si eu in aceeasi situatie am 11 ani imi place de o fata-a-a... ei si vreau sa spun ca cel mai usor ar fi sa-i spui in faţa ca o placi(eu asa am facut, drept ca mi-a luat un pic de timp pana i-am spus fiind ca nu aveam curaj, dar dupa ce i-am spus totul a mers ca pe roate cu relatia noastra, in fiecare dimineata ne intalnim ne salutam mai vorbim si pe facebook)ei cam asta te sfatui eu sa faci