| nicooo a întrebat:

Am 12 ani (fac in martie) si am 39 la picior 44 de kg si 1.60 inaltime. uni zic ca sunt ciudata si ca sunt prea inalta sau se mira de numarul piciorului meu. voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Eu cred ca esti bine happy
si eu am tot 12 ani big grin 1, 60 dar 50 de kg big grin si port 39 la cizmehee hee de'obicei 37 port tongue

daca tu te consideri bine asa cum areti e tot ce conteaza happy big grin
poate esti ciudata din alt punct de vedere, dar eu red ca areti destul de binewinking prea inalta nu esti, am colege si mai inaltewinking iar de numarul la picior nu conteaza tongue, eu zic ca arata mai bine daca porti un numar mai mare tongue si parca iti gasesti si mai usor incaltaminte :dwinking nu-ti mai face atatea griji, important este sa te simti tu bine asa cum estiwinking

11 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Eu cred ca este destul de bine.Si eu am 12 ani, am 1. 70 si 50 de kg.si port la picior 39-40tongue

| anad a răspuns:

Esti in perioada de crestere si dezvoltare si se intampla sa iti creasca mai repede picioarele, sa cresti brusc in inaltime, dar corpul se va armoniza in perioada urmatoare.

| Pepper9 a răspuns:

Atunci eu sunt super ciudata happy
Pentru ca eu am 1. 73 m 55 kg si 39-40-41 la piciorbatting eyelashes
Lasa ca mai bine esti inalta decat scundawinking
Mie mi se pare ca esti normala thinking dar unii zic ca(scuze de cacofonie) esti ciudata pentru ca ei ar vrea sa fie asa de inalta ca tinewinking bucurate!

| rodik a răspuns:

La 1, 60 inaltime sigur nu esti inalta si celor care se mira spune-le ca " traiesti pe picior mare " si-ti e foarte bine asa : - )

| Aero a răspuns:

Unele persoane se dezvolta mai repede, altele mai incet. happy chiar si eu ma mir de marimea la picior, dar ti se potriveste cu inaltimea. asa ca doar varsta e mai micuta in comparatie cu celelalte dimensiunihee hee

| vyo a răspuns:

Nu trebuie sa te simti aiurea doar pentru ca uni spun ca esti ciudata uitate in jur cred ca ei sunt ciudati si neciopliti, nu toti suntem la fel, esti foarte bine asa cum esti si nu trebuie sa te schimbi ca spun cei din jur.

| love_cat a răspuns:

Prea inalta? prostii! e de bine! o sa le scuipi seminte in cap la baieti!laughingsi ce daca ai 39 la picior? si eu am la fel:-P si sa stii ca e bine sa fii slaba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linisitita, eu nu m-am mai dezvoltat de 2 ani, am ramas cu aceeasi inaltime, acelasi numar la picior, deoarece si eu eram mai dezvoltata decat ar fi trebuit la varsta aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| diana260198 a răspuns:

E bine. eu am 12 ani, 1. 70 inaltime, 56 kg. e super sa fii inalta (mai multi baitei se uita la tine

| diana260198 a răspuns:

E bine. eu tot am 12 ani, 1. 70 inaltime, 56kg, 40 la picior. e super sa fii inalta(mai multi baieti iti atrag atentia