Eu cred ca esti bine
si eu am tot 12 ani 1, 60 dar 50 de kg si port 39 la cizme de'obicei 37 port
daca tu te consideri bine asa cum areti e tot ce conteaza
poate esti ciudata din alt punct de vedere, dar eu red ca areti destul de bine prea inalta nu esti, am colege si mai inalte iar de numarul la picior nu conteaza , eu zic ca arata mai bine daca porti un numar mai mare si parca iti gasesti si mai usor incaltaminte :d nu-ti mai face atatea griji, important este sa te simti tu bine asa cum esti
Eu cred ca este destul de bine.Si eu am 12 ani, am 1. 70 si 50 de kg.si port la picior 39-40
Esti in perioada de crestere si dezvoltare si se intampla sa iti creasca mai repede picioarele, sa cresti brusc in inaltime, dar corpul se va armoniza in perioada urmatoare.
Atunci eu sunt super ciudata
Pentru ca eu am 1. 73 m 55 kg si 39-40-41 la picior
Lasa ca mai bine esti inalta decat scunda
Mie mi se pare ca esti normala dar unii zic ca(scuze de cacofonie) esti ciudata pentru ca ei ar vrea sa fie asa de inalta ca tine bucurate!
La 1, 60 inaltime sigur nu esti inalta si celor care se mira spune-le ca " traiesti pe picior mare " si-ti e foarte bine asa : - )
Unele persoane se dezvolta mai repede, altele mai incet. chiar si eu ma mir de marimea la picior, dar ti se potriveste cu inaltimea. asa ca doar varsta e mai micuta in comparatie cu celelalte dimensiuni
Nu trebuie sa te simti aiurea doar pentru ca uni spun ca esti ciudata uitate in jur cred ca ei sunt ciudati si neciopliti, nu toti suntem la fel, esti foarte bine asa cum esti si nu trebuie sa te schimbi ca spun cei din jur.
Prea inalta? prostii! e de bine! o sa le scuipi seminte in cap la baieti!si ce daca ai 39 la picior? si eu am la fel:-P si sa stii ca e bine sa fii slaba!
E bine. eu am 12 ani, 1. 70 inaltime, 56 kg. e super sa fii inalta (mai multi baitei se uita la tine
E bine. eu tot am 12 ani, 1. 70 inaltime, 56kg, 40 la picior. e super sa fii inalta(mai multi baieti iti atrag atentia
EuuuLis întreabă:
killgara97 întreabă: