| muceacitalinda a întrebat:

Buna am 12 ani ...niciodata nu mi-a placut sa fiu ide cine centru atentiei toti sa vorbeasca doar despre mine am clasa doua fete isabel si nicol de cate ori imi fac o prietena ele mi le fura de exemplu am din din clasa 1 o colega si prietena si sora pentru mine dar ele acum in clasa a 6 a a facut tot posibilul sa ne desparte spune numai lucruri urate despre mine ca as fi barfit-o dar asta n-a fost adevarat dar de fapt isabel si nicol e prietena andreei asa o cheama pe fosta mea colega pentrucai spune cai ia bratari eu n-am facut asa ceva in viata mea. intr-o pauza ma duceam cu colega mea la baie si ele spuneau e frumoasa in draci. eu niciodata nu m, am mandrit nu aveam de ce toti oamenui au ceva frumos fizic ori in interior. ce sa fac ca sa nu mai ma barfeasca la tota clasa si eu nu le-am barfit niciodata si nu m-am mandrit niciodata nu sunt genul asta de fata. promit funda fara jigniri scuzati gresilele de ortograma m-am grabit

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am numai 2 variante pentru astfel de fete: infrunta-le si afla care e problema lor pana la urma, sau vorbeste cu mama ta, explica-i situatia si convinge-o sa vorbeasca cu diriginta si cu parintii fetelor. si eu am avut un caz cu un tip care la orice respiratie pe care o faceam gasea cv de comentat. eu am vorbit cu mama si ea l-a linistit pentru ca pe mine ma lua in batjocura. oricum, multa bafta si nu-ti face prea multe griji. lucrurile se vor rezolva pana la urma. happy

2 răspunsuri:
| PandaEcrazy a răspuns:

Exact:infruntale dar daca nu vrei se se arunce vina pe tine pentru ca o sa te bagi in asat(mie mi s-a intamplat)mai bine vb cu mama ta si o sa se rezolve mult sicces si papa