| biscuiteletau a întrebat:

Am 12 ani si acum vreo luna am fost in parc cu o colega si am fumat. Noi vrem sa continuam si am devenit dependente, dar nu stiu daca ar trebui sau nu sa le spun parintilor. Ei ma tot intreaba "De ce am nevoie de bani?" Nu vreau sa le spun pentru ca am sanse sa nu mai primesc bani. Dar partea cea mai rea este ca nu pot sa ma mai las!crying Ajutati-ma! Sa le spun sau nu?

6 răspunsuri:
| Aeerdnaaa a răspuns:

Crede-ma ca tu esti un copil scapat din mana ( si mai esti si fata).Mai, la 18 ani ce o sa faci? Te duci in masina fiecarui barbat care opreste?straight face fii serioasa ...eu am 13 ani si nici nu m-am gandit la prostiile astea pana acum straight face cel mai bun sfat ar fi sa te lasi de fumat, asa scapi de toata grijawinkingai grija ce faciwinking si lasate de prostii ca esti inca foarte mica

| Bemineever a răspuns:

Nu ar trebui sa fumezi,adica nu iti impun,dar daca vrei cu adevarat sa t lasi, atunci consulta-te cu parintii tai...vor sta suparat pe tine ceva timp, dar apoi o sa te ajute.O sa mergeti impreuna sa consultati medicul.Cine stie? poate ai o boala pe care n-ai descoperit-o si se poate trata, dar daca fumezi poate deveni invincibila(99, 9%dinn cazuri).Un sfat:spune-le parintilor si lasa-te.Si parintii mei au fumat,dar s-au lasat devreme, inainte sa se dezvolte ceva la plamani, asa ca incearca si tu.Nu E BiNe! sper sa te fi ajutat.A, si citeste si ce scrie pe pachetele d tigari(p mine m speerie imaginile si textele alea)hee hee

| Paradise a răspuns:

Să nu îți mai dea bani e puțin spus, de asta îți făceai tu griji?

| IoanaMra a răspuns:

De ce te'ai apucat de ele? Spunele, inca esti prea mica, ca sa fumezi! Ce'a fost in capul tau? rolling eyes Eu la 18 ani nu fumez. Vorbeste cu ei si spune'le ca ai nevoie de ajutor, sunt parintii tai si vor lua masuri!winking Good luck.

| Manowar a răspuns:

Daca le spui nu o sa fie prea bine! dar incearca sa te lasi! daca ai parinti intelegatori maybe merita sa le spui si ei te vor ajuta! minciunica recunoscuta este pe jumatate iertata!big grin

| Mihai3A a răspuns:

Esti cam mica sa fumezi...iti distrugi plamanii aiurea si de putut, poti sa te lasi fara probleme.