Crede-ma ca tu esti un copil scapat din mana ( si mai esti si fata).Mai, la 18 ani ce o sa faci? Te duci in masina fiecarui barbat care opreste? fii serioasa ...eu am 13 ani si nici nu m-am gandit la prostiile astea pana acum cel mai bun sfat ar fi sa te lasi de fumat, asa scapi de toata grijaai grija ce faci si lasate de prostii ca esti inca foarte mica
Nu ar trebui sa fumezi,adica nu iti impun,dar daca vrei cu adevarat sa t lasi, atunci consulta-te cu parintii tai...vor sta suparat pe tine ceva timp, dar apoi o sa te ajute.O sa mergeti impreuna sa consultati medicul.Cine stie? poate ai o boala pe care n-ai descoperit-o si se poate trata, dar daca fumezi poate deveni invincibila(99, 9%dinn cazuri).Un sfat:spune-le parintilor si lasa-te.Si parintii mei au fumat,dar s-au lasat devreme, inainte sa se dezvolte ceva la plamani, asa ca incearca si tu.Nu E BiNe! sper sa te fi ajutat.A, si citeste si ce scrie pe pachetele d tigari(p mine m speerie imaginile si textele alea)
De ce te'ai apucat de ele? Spunele, inca esti prea mica, ca sa fumezi! Ce'a fost in capul tau? Eu la 18 ani nu fumez. Vorbeste cu ei si spune'le ca ai nevoie de ajutor, sunt parintii tai si vor lua masuri! Good luck.
Daca le spui nu o sa fie prea bine! dar incearca sa te lasi! daca ai parinti intelegatori maybe merita sa le spui si ei te vor ajuta! minciunica recunoscuta este pe jumatate iertata!
Esti cam mica sa fumezi...iti distrugi plamanii aiurea si de putut, poti sa te lasi fara probleme.
anonim_4396 întreabă:
Lolkkk întreabă: