Auzi de majoritatea aia.o sa inveti la lapusneanul ca...sunt multi dar prosti. e normal la 12 ani sa ai in jur de 1.40 +- 10 cm. gandeste-te ca pana la 18-20 de ani ai tot timpul din lume sa ajungi pe la 1.70. daca totusi nu te simti bine in pielea ta joaca baschet si o sa te inalti destul. baschetul face minuni...de 2-3 ori pe saptamana cate 1-2 ore e chiar mult prea suficient si e sanatate curata un sport in aer liber, impusti 2 rate cu 1 sport sa zic asa
Nu-ti fa probleme din cauza inaltimii, mai ai de crescut pana pe la20de ani:p,dar daca totusi te preocupa,ai putea face ceva sport care sa presupuna intinere(volei,handbal, baschet, chiar si innotul ajuta)
:d eu la 12 ani am avut 1.70 la fel ca inca a 3 colegi, dar era si o fata care avea ca tine
Nu importa cit de inalt esti. Ce folos e ca ai 999999 de km inaltime daca la minte esti gol, dar la virsta ta inaltimea asta e perfecta, mi-as dori si eu sa fiu ca tine, eu am 1.64 si 10 ani, deci inca zii multumesc lui Dumnezeu ca ai asa o statura.
Nu e chiar foarte buna! trebuie sa mai cresti putin incearca niste exercitii de intindere
Este normala aceasta inaltime la 12 ani, si eu am avut tot atat la 12 si acum am 15 ani si am 1, 65 m. deci stai linistita ca o sa mai cresti u pana la 18 ani... sper sa iti placa raspunsu:*
E normal. Poate semeni cu parintii tai daca sunt mici de statura.Pana la 18 ani ai timp sa cresti.