| Kidutz99 a întrebat:

Am 12 ani si am inaltimea de 1.35 m(aproximativ). Multa lume spune ca sunt mica de inaltime.numai mama spune ca este normala aceasta inaltime la varsta meabig grin.insa eu nu o mai cred(majoritatea bate minoritateabig grin) As vrea si eu sa stiu daca e normala inaltimea mea la 12 ani.[ofer fundita la cel mai bun raspunsbig grin]love struck[Multumesc!]

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Auzi de majoritatea aia.o sa inveti la lapusneanul ca...sunt multi dar prosti. e normal la 12 ani sa ai in jur de 1.40 +- 10 cm. gandeste-te ca pana la 18-20 de ani ai tot timpul din lume sa ajungi pe la 1.70. daca totusi nu te simti bine in pielea ta joaca baschet si o sa te inalti destul. baschetul face minuni...de 2-3 ori pe saptamana cate 1-2 ore e chiar mult prea suficient tongue si e sanatate curata un sport in aer liber, impusti 2 rate cu 1 sport sa zic asa

7 răspunsuri:
| Larisa a răspuns:

Nu-ti fa probleme din cauza inaltimii, mai ai de crescut pana pe la20de ani:p,dar daca totusi te preocupa,ai putea face ceva sport care sa presupuna intinere(volei,handbal, baschet, chiar si innotul ajuta)

| KaRa23S a răspuns:

:d eu la 12 ani am avut 1.70 la fel ca inca a 3 colegi, dar era si o fata care avea ca tine

| HappyCandy a răspuns:

Nu importa cit de inalt esti. Ce folos e ca ai 999999 de km inaltime daca la minte esti gol, dar la virsta ta inaltimea asta e perfecta, mi-as dori si eu sa fiu ca tine, eu am 1.64 si 10 ani, deci inca zii multumesc lui Dumnezeu ca ai asa o statura.

| alexandra199711812 a răspuns:

Nu e chiar foarte buna! trebuie sa mai cresti putin incearca niste exercitii de intindere

| OaNa_1155 a răspuns:

La mine e exact invers...am 12 ani si 1.67 inaltime!

| coco97 a răspuns:

Este normala aceasta inaltime la 12 ani, si eu am avut tot atat la 12 si acum am 15 ani si am 1, 65 m. deci stai linistita ca o sa mai cresti u pana la 18 ani... sper sa iti placa raspunsu:*

| Adda_5833 a răspuns:

E normal. Poate semeni cu parintii tai daca sunt mici de statura.Pana la 18 ani ai timp sa cresti.