| Rebeca2014 a întrebat:

Am 12 ani si am problema. la o colega de-a mea i-a placut de un baiat care are 13 ani si e mai mare cu un an decat noi. si fix in ziua in care ea mi l-a aratat baiatu mi-a trimis cerere pe fb. si am mai vb. si el mai zis ca ma place. si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el dar eu am zis nu pentru ca nu eram sigura. iar acum la scoala in fiecare zi facem cate o scena si vrea sa ma sarute si mereu ma ia in brate. dar eu ma opun mereu. si chiar nu stiu. sa-i dau o sansa? sa-l las sa ma sarute? dati-mi un sfat va rog multt. P.S. eu nu am primit primul sarut.

3 răspunsuri:
| TpUsername a răspuns:

Na..la 12 ani nu prea tiar trebui un prieten dar cel mai bine ar fi sa vorbesti si cu baiatul si cu prietena ta si sa lamuresti

| Gabriela_Roberta_2000 a răspuns:

Pai daca ai fii o pretena buna cu colega ta, i-ai spune nu baiatului... Si totusi, esti mica pentru o relatie, si tu si colega ta! Nu lua tot ce ti-am zis ca rautate, ia ca pe un sfat. happy

| Rebeca2014 explică (pentru Gabriela_Roberta_2000):

Da. am vorbit cu prietena mea. dar ea tot zice sa zic da si sa fim impreuna si mai nu stiu ce. si cand ii zic de fazele care le facem ea doar sare in sus de bucurie si zice ca de ce nu l-am lasat sa ma sarute. pff...