Poti sa ii spui pur si simplu ca te simti mai ok cu sutien.Dar eu te sfatuiesc sa nu porti de la varsta asta, esti inca mica, atynci cand va trebui sa poti te va jena si parca nu mai ai chef sa-l pui.Dar daca chiar vrei poti sa incerci si chestia cu rochita.
In primul rand, sa nu-ti fie rusine! in al doilea, incearca, incet incet, sa comunici mai bine cu mama ta, vei vedea ca pe viitor va conta enorm! nu vad ce ar avea ea de obiectat in legatura cu aspectul tau- te dezvolti in ritmul tau natural pe care nu ai cum sa il controlezi nu ai de ce sa iti faci griji!
si sunt de acord cu raspunsul anterior: daca poti, incearca sa mai tragi de timp, cat de mult, si poarta doar bustiere daca incepi sa porti sutien deja, vei vedea ca in timp sanii tai isi vor pierde forma ferma, intrucat muschii se vor intinde si vor slabi. La varsta asta nu-i cazu' sa epatezi (sa te dai mare), ai timp destul.
Stiu ca e fain, intr-un fel, la 12 ani sa vezi ca poti purta in sfarsit sutien, ca fetele mai mari (cam toate trecem prin asta ), DAR ai rabdare, toate la timpul lor.
Si tot din punct de vedere... "medical", sa ai grija la pozitia corpului! nu stiu ce inseamna pentru tine "mari", insa daca simti nevoia sa stai cocosata din cauza sanilor, astfel incat sa ii ascunzi sau ceva, MAI BINE NUU! daca incepi de acum, mai tarziu vei avea probleme grave de spate!
Deci capu' sus, spatele drept si zambesteee! pupici
Aaa... si cu rochita: la ocazii speciale, daca e de acord si mama ta, e in regula sa porti sutien spune-i ca te simti comod asa. dar daca iti aduce argumente bune impotriva sutienului (totusi, mama stie mai bine de ce ai nevoie), eu zic sa o asculti