anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am 12 ani si aproape jumatate si n-am avut niciodata un prieten si nici nu mi-a placut cu adevarat de cineva...Doar asa, trecator si mai mult imi placea aspectul fizic!
Celelalte prietene ale mele toate s-au indragostit de cineva pana acum...Doar eu nu!
Ce-as putea face/E ceva in neregula cu mine?

Răspuns Câştigător
| JustMe a răspuns:

Eo am 14 ani si am avut un singur prieten pana acum in vara asta. Mi-o mai placut si de alti baieti, am flirtat, m-am sarutat cu unii, intalniri... Mie imi place in momentu de fata sa fiu libera, sa ma distrez si cand ma indragostesc sunt gata sa renunt la libertate. La un moment dat te vei indragosti de cineva, stay cool.

6 răspunsuri:
| Strify a răspuns:

Esti inca mica la 12 ani mai astepta sigur o sa te indragostesti si tu la un momendat. O sa ti se para funny dar am un clog in clasa are trebuie sa fac 15 la inceputu laianuarie si inca na avut prienat. si nici na sarutat pe nimeni. si cine se duce cu gandu ca e gay va asigur ca nu e

| georgiana a răspuns:

"Niciodata"? te consideri batrana la varsta ta? ai doar 12 ani jumatate si la varsta ta eu nu ma gandeam la iubire, imi era teama sa nu iau o nota rea si sa-mi supar parintii, imi statea gandul la joaca si la desene animate.Nu e nimic neinregula cu tine.

| PurpleLadybug a răspuns:

raised eyebrows Eu am 14 ani jumate. Si am avut doi prieteni, cu care am stat doar cate 6 zile (asa a fost sa fie, nu ne'am cuplat s-au despartit din "fite", am ramas prieteni) Cu toate astea sunt singura fata din clasa care nu are prieten de sarbatori, de revelion, etc, etcchatterbox. SI CE?
Nu e nimic in neregula cu tine, nu trebuie sa ai un prieten doar pentru ca alte fete au, intelegi? Si, sincer, la 13 ani...pana meastraight face nucu nu esti atat de batrana sa fii disperata. Deci nu mai fi trista din cauza asta, ca faci ridurilaughing.
take carepeace sign

| Ceva ciudat. a răspuns:

Sunt total de acord cu MissPurple.
Bucura'te de libertate.
Fa'ti prieteni noi. Distreaza'te. Fa tot ce iti place.
Vei creste, o sa ai si tu un iubit la un moment dat si nu o sa te mai poti bucura de momentele astea din viata ta.Eu la 12 ani nu ma gandeam la asa ceva.La varsta aia stateam mereu pe afara cu prietenii. Jucam diverse jocuri.TRAIAM CLIPA.
Si cred ca si tu trebuie sa faci asta.
Cand te vei indragosti totul va veni de la sine.
Va aparea si in viata ta un baiat pentru care va trebui sa renunti la clipele astea.Caruia ii vei darui fiecare minut din viata ta.
>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau pentru intrebarea Ce-as putea face.Chiar nu vreau sa ma indragostesc de un baiat, pentru ca am note ff bune la scoala si nu vreau sa iau note mici sa-mi supar parintii.Eu chiar sunt copilaroasa.
Poate de aia nu-mi place de nimeni, dar imi place cum sunt! Eu ma joc cam tot timpul, pe internet, pe afara cu prietenii, la scoala volei, fotbal etc.Multumesc pentru raspunsuri si inca odata, nu vreau sa ma indragostesc de nimeni! Chiar imi vine sa rad cand prietenele mele se indragostesc si se tot uita la baiatul acela si tot zice:ahhh... ce frumos e!
Eu vreau de la liceu, prin cls a 10-a sa plac un baiat. Vreau sa mai am note bune!

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Esti mikutza eu la 12 ani ma uitam la desene, jucam sotronul etc etc, desi alte fete de seama mhea aveau prieten.eu faceam ceea ce simteam, totul vine de la sine ai o viata inainte o sa te indragostesti o sa cunosti multi baietii.Asa ca nu te ingrijora cand va fi momentul atunci te vei indragosti si tu iti garantez ca e mai bine sa stai singurica eu desi am 15 ani asa cred pentru ca dragostea e oarba. Te indragostesti si apoi poti suferi mai ales in ziua de azistraight face... Oricum nu sunt toti la fel dar oricum.Parerea mea vezi-ti de studii de etc etc totul vine de la sine>big grin